«Tot va bé», espectacle de Parking Shakespeare

Catorze recomana la 43a edició del Festival Grec de Barcelona, la principal cita de la ciutat amb el teatre, la dansa, la música i el circ, que comença el 26 de juny en diversos espais escènics barcelonins.

Des de la seva creació, el Festival Grec mostra algunes de les millors creacions dels col·lectius i artistes catalans i és el principal aparador de la ciutat per mostrar espectacles produïts a l’estranger. Però cada espectador és un món, i per això ha estructurat la programació seguint aquests itineraris temàtics:

De Melbourne a Nova York: el Grec 2019 creua l’oceà Pacífic i salta entre continents, sortint d’Austràlia i arribant a Nova York, per mostrar-nos alguns artistes que s’inspiren en aquests territoris, com la Sydney Dance Company, el Kronos Quartet i Nora Chipaumire, amb el seu espectacle *N!GGA.

Passions: hi ha espectacles que ens conviden a emocionar-nos, d’altres ens proposen una reflexió sobre les passions, desitjos i emocions: la por, el riure, l’amor, la tristesa… S’hi inclouen muntatges tetatrals com el Titus Andrònic de Parking Shakespeare i By Heart, de Tiago Rodrigues.

En companyia: Alguns s’han fet un públic i d’altres esperen que descobriu els seus mons de poesia. Però sempre ben acompanyats, ja sigui dels més petits al Grec en família o al Polzet de Zum-zum teatre, com d’apassionats del moviment i el ritme per veure espectacles com Humanhood, de Torus.

Nits d’estiu: el juliol barceloní és ple de propostes que, de vegades, ens faran somiar sota les estrelles, i, de vegades, a cobert. Les nits d’estiu s’ompliran de les propostes musicals d’artistes com Loreena McKennitt, Jordi Savall i el trio format per Toquinho, Sílvia Pérez Cruz i Javier Colina.

Què: Festival Grec de Barcelona.
On: a diversos espais de la ciutat.
Quan: a partir del 26 de juny de 2019.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa