Catorze recomana la 3a edició del Festival Tangent, que tindrà lloc del 26 de juny al 25 de juliol als sis centres cívics del districte de l’Eixample, a Barcelona. L’accés a tots els espectacles és gratuït, però en alguns casos cal reservar plaça prèviament.

Concebut com un esdeveniment de proximitat, el Festival Tangent porta 22 propostes de diferents disciplines artístiques –música, teatre, dansa, circ i arts visuals– al cor de Barcelona amb l’objectiu de donar cabuda a muntatges innovadors i per a tots els gustos i públics, sempre des d’una visió diversa i àmplia de la riquesa artística contemporània. Alguns d’aquests espectacles són les actuacions musicals de Pavvla i l’octet de jazz Magnolia, Les coses excepcionals, interpretada per Pau Roca, un text amb l’honestedat més salvatge i descarnada que transgredeix les barreres del teatre i Hipstory, un muntatge de dansa i hip-hop dels Brodas Bros, que forma part del tanjove, l’etiqueta de les propostes més transgressores del festival. Podeu consultar la programació completa en aquest enllaç.

Els espais que acullen el festival són el Centre Cívic Casa Golgerichs, el Centre Cívic Cotxeres Borrell, el Centre Cívic Urgell, el Centre Cultural Casa Elizalde i el Centre Cívic Ateneu Fort Pienc.

Què: Festival Tangent.
On: als sis centres cívics del districte de l’Eixample.
Quan: del 26 de juny al 25 de juliol de 2019.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa