Foto: Aula d’Escriptura de l’Ajuntament de Girona


Catorze recomana l’Aula d’escriptura de l’Ajuntament de Girona, inclosa en la programació de l’Escola Municipal d’Humanitats, que obre les inscripcions per al curs 2019-2020 a partir del primer de juliol.

Sense llegir textos modèlics i heterogenis no és possible avançar en l’escriptura i sense supervisió costa molt més aprendre’n. L’Aula d’Escriptura es proposa que els alumnes elaborin textos convincents i seductors, alhora que guia a comprendre i contextualitzar grans obres de la literatura universal.

El curs s’organitza en quatre mòduls d’un quadrimestre cadascun. Durant el primer, se segueix un curs comú sobre text i estil i s’analitzen obres de la literatura universal. Al segon quadrimestre cada alumne tria entre els itineraris prosa o poesia i es continua amb l’anàlisi literària. Durant el tercer mòdul es completa l’especialització i, després de diverses lectures, els alumnes tenen l’oportunitat de conversar amb autors en sessions exclusives i, finalment, al llarg del quart mòdul, cada estudiant desenvolupa un projecte vinculat al seu itinerari cada estudiant té assignat un tutor que fa un seguiment individual del projecte.

Què: inscripcions a l’Aula d’escriptura de l’Ajuntament de Girona.
On: a la secretaria del Centre Cultural la Mercè (Pujada de la Mercè, 12, Girona) o a través d’aquest enllaç.
Quan: a partir del primer de juliol de 2019.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa