Foto: Màrius Brossa


Catorze recomana l’exposició Màrius Brossa – Mar i Mar, emmarcada en la nova edició del cicle Diàlegs amb la col·lecció que acull la Fundació Vila Casas al Palau Solterra de Torroella de Montgrí, el seu espai dedicat a la fotografia contemporània, fins al diumenge 17 de novembre de 2019.

“La sensibilitat de Margarita era un regal especial per a qui pogués dialogar amb ella. O, més ben dit, a qui participés del seu món interior, que era ric en bellesa i harmonia, la visió que la Vida tenia per a ella.” Ho escriu el fotògraf Màrius Brossa (Barcelona, 1950) sobre Margarita Andreu (Cercs, 1953-Barcelona, 2013), artista del fons de la col·lecció Fundació Vila Casas, l’obra dels quals dialoguen en aquesta mostra.

Margarita Andreu al seu estudi Foto: Fundació Vila Casas


Brossa i Andreu van compartir estudi l’any 1982 al carrer dels Banys Nous de Barcelona, i, sensibles un a l’altra i viceversa, el seu llenguatge artístic es va veure influenciat per aquesta proximitat. L’exposició vol mostrar els punts de contacte de dos artistes a través del treball forogràfic que Brossa va realitzar durant el temps de convivència artística, creativitat, investigació i confiança al voltant del valor de l’art en la societat, del valor de l’art per les persones com a vehicle d’obertura, no sols per al creador si no també o sobretot per a l’espectador.

Què: exposició Màrius Brossa – Mar i Mar.
On: al Museu Palau Solterra de Torroella de Montgrí (carrer de l’Església, 10).
Quan: fins al 22 de novembre de 2019.

Més informació.

Màrius Brossa Foto: Fundació Vila Casas

Foto: Màrius Brossa


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa