Bamba Pana & Makaveli Foto: Macba


Els vespres i nits d’estiu conviden a recórrer els carrers, explorar, gaudir de la música. Per això, del 4 al 25 de juliol el Macba engega la tercera edició de Lorem Ipsum, un cicle de sessions musicals que furga en les esquerdes i els replecs de la música i l’univers lúdic.

Cinc cites per a cinc vespres, proposades per les comissàries de Lorem Ipsum, Alicia Escobio i Anna Ramos, articulades intencionadament des de les dimensions polítiques del cos i dels gestos. Deixeu-vos endur, per només 5€, per la força d’aquestes propostes:

Céline Gillain, el dijous 4 de juliol a l’Auditori Meier.
L’artista resident a Brussel·les presenta el seu primer treball discogràfic, Bad Woman, fet de pop hiperfragmentat i desgavellat en clau feminista que remena els estereotips i la imatge social de la mala dona per encarnar la lletjor i fer ballar.


Sote (Ata Ebtekar), el dijous 11 de juliol a la Capella Macba.
Figura clau en l’escena electrònica de l’Orient Mitjà actual, Ebtekar proposa en aquest projecte la deconstrucció i replantejament de le regles i les fórmules a partir de sons rics que beuen de llenguatges experimentals i de la composició digital hipermoderna, sempre lluny de l’exotització.


KABLAM, el dissabte 13 de juliol a la Capella Macba.
En el debut d’aquesta artista sueva conviuen una multitud de gèneres, melodies atonals i textures que grinyolen, i que ens traslladen a l’estridència de la pista de ball per una porta lateral. L’accés és gratuït i no cal inscripció.


Tatiana Heuman, el dijous 18 de juliol a la Sala d’exposicions del Convent dels Àngels.
La productora i percussionista argentina manipula i destrossa els límits de la cultura pop per crear danses trencades i impredictibles que executen hiperritmes convulsius i exuberants paisatges sonors.


Bamba Pana & Makaveli, el dijous 25 de juliol a la Sala d’exposicions del Convent dels Àngels.
El singeli és un estil musical nascut als barris més pobres de Tanzània amb reminiscències de gabber, happy hardcore i house sud-africà. Bamba Pana produeix els ritmes i Makaveli rapeja els seus mantres desbocats que, junts, desafien a ballar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa