El qüestionari «Quilòmetre zero», patrocinat pels supermercats Bonpreu i Esclat, pretén retratar –en només 14 preguntes– les persones entrevistades a partir dels seus gustos, costums i consums. Això és el que ens ha respost l’actor Màrius Hernández (Barcelona, 1968).

Foto: Marc Crespo


1. Què t’agrada més que res?
Ufff, és una pregunta difícil. Hi ha moltes coses que m’agraden fer: ballar lindy-hop, viatjar, escriure, anar al cine, llegir, fer l’amor, dutxar-me, un bon sopar amb amics… No necessàriament en aquest ordre.

2. Què valores més dels altres?
L’empatia i el sentit de l’humor.

3. Un llibre:
Ostres… Faré trampes. N’escolliré un de ficció i un d’assaig. Ficció: El món segons Garp, de John Irving. I l’assaig que tothom hauria de llegir és La utilitat de l’inútil, de Nuccio Ordine.

4. Una cançó:
La versió de Fire de Bruce Springsteen.

5. Una pel·lícula:
Històries de Filadèlfia, de George Cukor.

6. Un plat:
Molt bàsic: qualsevol tipus de pasta amb qualsevol tipus de salsa.

7. Una paraula:
Sempre m’ha fet gràcia la paraula italiana sfumatura, que vol dir matís. Bonica, no?

8. Què menges per esmorzar?
Un parell de torrades amb formatge de cabra o pernil i un got de llet de civada amb gust de xocolata.

9. On t’agradaria viure?
La meva ciutat és Barcelona, que és el lloc on vaig néixer, però hi ha molts llocs on m’agradaria molt passar-hi encara que fos un temps curt: San Francisco, Nova York, Roma, Madrid… Ups, reconec que soc molt “urbanita”.

10. Què et fa por?
Des d’un punt de vista personal, el dolor físic. Des d’un punt de vista social, la cultura de la por que s’està instaurant, de mica en mica, per part de tots els grups socials. Les fake news provoquen a la ciutadania una certa irracionalitat i l’explosió de les intoleràncies a allò que és diferent de nosaltres. El diàleg cada vegada es descarta més per defensar unes posicions immobilistes sovint basades en aspectes tremendament passionals, que exclouen qualsevol idea raonada.

11. De què et penedeixes?
Sempre que mires enrere veus que, en determinades situacions, podries haver fet les coses d’una altra manera, que t’has equivocat… però suposo que forma part del creixement.

12. A quina secció del súper és més fàcil trobar-te?
A totes i vàries vegades. Soc molt despistat i em veig obligat a recórrer tot el súper de manera caòtica.

13. Què no falta mai a la teva nevera?
Formatge, aigua, ous i iogurt de soja.

14. Què és l’última cosa que has comprat?
Dos regals, un llibre per a la meva germana: Conversaciones con mi enano de jardín, de Jean-Paul Didierlaurent, i un disc de vinil de Thelonius Monk per al meu nebot petit.


Si voleu participar en el sorteig d’un lot de productes dels supermercats Bonpreu i Esclat, deixeu-nos el vostre nom i adreça electrònica com a comentari (no els publicarem per respectar la vostra privacitat) o bé ens envieu nom i mail a través d’un missatge privat de Facebook, de Twitter o d’Instagram. També ens podeu enviar un correu a [email protected]

La guanyadora del sorteig del divendres 9 d’agost (14 respostes de Jordi Amenós) és Laura Pascual Pascuas.


Sara Lladonosa, guanyadora del sorteig del divendres 3 d’agost (14 respostes de Maria Jesús Comellas), amb el seu lot.


* Les dades que ens proporcionin els participants s’incorporaran a un fitxer automatitzat de dades personals titularitat de Bonpreu-Esclat, amb l’objectiu de gestionar la participació en el concurs i realitzar les tasques inherents a aquest. Un cop finalitzada l’elecció del guanyador setmanal, seran incorporades a la base dades de Catorze, així com a les de Bonpreu-Esclat amb la finalitat d’enviar-los informació comercial de Bonpreu-Esclat. Podeu consultar les bases legals del sorteig en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa