Catorze recomana el Festival d’Educació per la Sostenibilitat que, organitzat pel Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, tindrà lloc durant els dies 6 i 7 de setembre de 2019.

El FES és una proposta singular del Museu de la Vida Rural adreçada a les comunitats educatives, a professionals de l’educació en el lleure, de l’educació al llarg de la vida, a les famílies i a totes les persones interessades en la cultura que transforma. Una festa que, durant dos dies, proposa conèixer de manera vivencial propostes artístiques, lúdiques i pedagògiques al voltant de l’educació cultural per la sostenibilitat.

El divendres 6 de setembre el FES rebrà el projecte fotopedagògic de Construïm Mirades, una xerrada de Mar Esteve sobre què significa educar, l’espectacle adreçat als més petits Dr. Trash, de la Companyia Struc, i una mirada a la relació entre cinema i vida rural a càrrec de Ramon Espelt. El dissabte dia 7, el Museu de la Vida Rural s’omplirà de propostes com les d’El jardí de la Joanina, la feina de l’il·lustrador científic Carles Puche, les activitats de La Panera Educació i l’espectacle Refugi, de Marc Parrot, entre d’altres.

Què: Festival d’Educació per la Sostenibilitat.
On: al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí.
Quan: el divendres 6 i dissabte 7 de setembre de 2019.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa