Foto: Diputació de Barcelona


L’avinguda de la Catedral fa olor de llibre: fins al 15 de setembre hi passegen escriptors, lectors, editors, llibreters. I és que la Setmana del Llibre en Català, en la seva trenta-setena edició, ja s’ha convertit en una de les cites més importants del món cultural.

La Llibreria de la Diputació de Barcelona no s’ho ha volgut perdre: hi fa parada en un dels estands, oferint des de llibres dedicats a museus, al català, a la història de Catalunya i a les nostres tradicions, fins a totes les novetats editades per la corporació i per altres administracions i institucions públiques com ara ajuntaments, el CCCB o museus d’arreu de Catalunya. Els qui presentin el carnet de biblioteques a l’estand els faran un 5% de descompte.

Per altra banda, aquest any se celebra el vint-i-cinquè aniversari de la Llibreria de la Diputació que, situada a l’avinguda Diagonal 393, disposa de més de 9.500 exemplars en existències i d’un fons total de 15.000 títols. Es poden encarregar publicacions, i en cas de no trobar-se, la llibreria fa la cerca per aconseguir-les. A més a més, ofereix el servei d’impressió a demanda per les edicions de la Diputació de Barcelona.

Foto: Diputació de Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa