Foto: Estrella Damm

Un any més, Estrella Damm celebra la festa major de Barcelona obrint les portes de l’Antiga Fàbrica durant el cap de setmana per compartir un espai d’oci per a petits i grans: el dissabte 21 i el diumenge 22 de setembre, des de les 11.30 h fins a les 22 h, l’antic recinte industrial del carrer Rosselló s’omplirà de propostes com aquestes:

​Gastronomia
Durant tot el dia es podrà gaudir de cuines d’arreu del món com la que oferiran els food trucks de Corazón de Ágave (cuina mexicana), Fileteando (hamburgueses quilòmetre zero), Fish and Chips (peix arrebossat i patates fregides, a l’estil anglès), Indifoodtruck (frankfurts artesans), Les Muns (empanades argentines reinventades) i Maria una Crep (creps bretones dolces i salades). A més, un dels plats forts d’enguany per la Mercè seran els tasts guiats d’Estrella Damm i d’altres cerveses de la família Damm, per conèixer en detall els seus matisos o les seves possibilitats de maridatge.

Foto: Estrella Damm

Activitats familiars
Les activitats dirigides als més petits tindran lloc al carrer Rosselló entre els carrers de Cartagena i Dos de Maig, al costat mateix del recinte industrial. Hi participaran les companyies Ferroluar, Planeta Trampolí, Moveo i La intrusa, amb una programació basada en les arts del moviment corporal més contemporànies, com la dansa o el mim.

Però per a moments més tranquils, als Jardins de Montserrat Roig (dins de l’illa de cases Damm, al davant de l’Antiga Fàbrica), els infants (i els seus acompanyants) podran gaudir dels autòmats de gran format de fusta de la companyia Toc de Fusta, així com l’univers de cartró de Crea Moviment.

Foto: Estrella Damm

Música
En el marc de la programació del Barcelona Acció Musical (BAM), l’Antiga Fàbrica acull les actuacions de talents emergents de la música d’arreu del món i, per ballar, obre l’espai de la terrassa a una silent disco amb auriculars per a tothom.

Dissabte 21
15.00 h: Los Sara Fontán
16.30 h: Courtney Marie Andrews
18.00 h: Maria Rodés
19.30 h: Yawners
21.00 h: Y La Bamba

Diumenge 22
15.00 h: Honolulu
16.30 h: North State
18.00 h: Say Yes Dog
19.30 h: Fanso
21.00 h: Tversky

Foto: Estrella Damm

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa