Foto: I. Chourrau


Catorze recomana el nou Postgrau en Escenificació i Tecnologia Digital, una formació innovadora i pionera a Espanya, que s’impartirà a l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, i que té com a objectiu facilitar als professionals de les arts en viu, especialment les escèniques, la incorporació de les tecnologies digitals com a un suport més dels seus recursos expressius.

El postgrau s’adreça a professionals dels àmbits de l’escenografia, la direcció d’escena, la dramatúrgia, la interpretació, la coreografia i la dansa, així com a perfils tècnics dels àmbits de l’audiovisual i multimèdia, el disseny de so i la il·luminació. A les persones graduades en arquitectura, disseny o comunicació audiovisual, i aquelles que treballen les arts visuals en general també els pot interessar, ja que els permetrà explotar les possibilitats que ofereix la tecnologia digital (imatge, llum, so i interacció) en les seves creacions.

El dijous 19 de setembre a les 18:00 hi ha una xerrada informativa al Laboratori de Llums i Imatge (S2.S6), que comptarà amb la presència de l’equip de coordinació del postgrau i la participació d’alguns dels integrants de l’equip docent, que explicaran la seva experiència com a professionals especialistes en la matèria i compartiran les seves experiències. Les inscripcions al postgrau estan obertes fins al 15 d’octubre de 2019. L’horari se centrarà de gener a juny al cap de setmana (entre divendres i dissabtes) i s’acabarà el desembre del 2020. La metodologia serà pràctica: s’experimentaran els coneixements i les eines adquirides, i oferiran seminaris i conferències d’artistes i professionals destacats de les arts en viu. Per desenvolupar el projecte final de postgrau, la dinàmica de treball serà molt més flexible.

Amb l’objectiu de garantir que les persones interessades a fer el postgrau tinguin els coneixements necessaris, aquest novembre ofereixen el curs previ d’Escena Digital, que introduirà les bases conceptuals, metodològiques i tecnològiques necessàries per poder abordar el postgrau. Els col·laboradors d’aquests estudis són l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), el Màster d’Art Sonor de la Facultat de la Universitat de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, la comunitat de creadors audiovisuals Telenoika, el centre de producció i recerca d’arts visuals Hangar, i la fàbrica de creació de les arts en viu L’Estruch.

Què: Postgrau en Escenificació i Tecnologia Digital.
On: Institut del Teatre.
Quan: del gener del 2020 al desembre del 2020.

Aquí en podeu consultar el programa i aquí, tota la informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa