Foto: Museu de la Vida Rural


La taula rodona El paper de les dones al món rural del segle XXI, que s’havia de fer el dimarts 15 d’octubre a les 18.30 al Museu de la Vida Rural, ha estat anul·lada per part de l’organització i posposada per més endavant (s’anunciarà la data).

Organitzada en motiu del Dia Internacional de la Dona Rural, que es va instaurar el 1995, en la IV Conferència Mundial sobre la Dona, a Beijing (Xina), tractarà sobre el paper de les dones d’avui al camp. Aquesta commemoració es va crear per fer visible la feina de les dones a les àrees rurals d’arreu, que han contribuït a la millora econòmica, social i cultural d’aquests indrets i han tingut cura de les pràctiques ecològiques i el desenvolupament sostenible.

L’acte comptarà amb participants com Jèssica Estadella, ballarina, coreògrafa i directora d’una escola de dansa; Anna Sínia, cistellera i cadiraire; Sònia Roig, enginyera agrònoma i empresària agrícola; Annaïs Sastre, ambientòloga i sòcia de diverses cooperatives; Montse Oliveras, mare de dia per a un projecte dedicat a la infància i Marta Palau, comercial i voluntària en una agrupació de defensa forestal. A més, serà presentada i moderada per Aida Morgades, consellera comarcal d’Igualtat i Migracions, i Carme Ferrer, consellera comarcal de Sostenibilitat, Paisatge i Agricultura; són precisament les seves conselleries comarcals les que han impulsat la jornada.

Què: taula rodona El paper de les dones al món rural del segle XXI.
On: al Museu de la Vida Rural (Carretera de Montblanc, 35, L’Espluga de Francolí).
Quan: data a confirmar.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa