Palau Güell


Catorze recomana les visites guiades El Palau Güell secret, que es poden fer al Palau Güell el tercer dissabte de cada mes, de 18:30 a 20 h en català i anglès o de 18:45 a 20:15 h en castellà i francès.

És difícil caminar pel carrer Nou de la Rambla i no quedar admirat per la fastuositat de la façana del Palau Güell. I si la seva cara visible és tan sorprenent, com deuen ser els seus racons més amagats? El Palau Güell secret és l’ocasió ideal per descobrir una cara nova, mai vista, de l’edifici dissenyat per Gaudí: el despatx d’Eusebi Güell, la capella del saló central des de l’interior, el so de l’orgue a la balconada del costat, l’escala del servei… Una visita, en definitiva, que ens mostra la cara més quotidiana i íntima de la família Güell.

El que ens acabaria decidint a anar-hi és el colofó final de la visita: la vista del terrat, al vespre, il·luminat. Si les xemeneies de Gaudí ja ens solen portar a mons onírics, la nocturnitat i els llums de color n’incrementen la fantasia. Després de recórrer la realitat terrenal dels Güell, aterrem en els somnis d’un dels màxims representants del Modernisme català.

Què: les visites guiades El Palau Güell secret.
On: al Palau Güell (Carrer Nou de la Rambla, 3-5, Barcelona).
Quan: el tercer dissabte de cada mes, de 18.30 a 20h en català i anglès o de 18.45 a 20.15h en castellà i francès.

Més informació.

Palau Güell

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa