Foto: Catorze


“El que surt del cor és de veritat” canta Oques Grasses a Inevitable, la cançó que l’Editorial Nanit, amb les il·lustracions de Gemma Capdevila, ha convertit en un conte. Un conte que és una finestra oberta a la bellesa de viure, al temps lent i que recorda als més petits –i als qui ja no ho som tant– com arriba a valdre la pena ser honestos amb el que sentim.


L’Elna té una imaginació desbordant. O això és el que diu sempre el seu pare. Li encanta llegir, envoltar-se de música, cantar, ballar sense que ningú la vegi, fer riure els seus pares, jugar… Ella jugaria sempre, i no entén per què la gent quan es fa gran s’oblida de com es juga.

Gemma Capdevila



«Surten fruits si bufes un desig honest», li diu sempre el seu pare amb una carícia. Ella tanca els ulls mentre l’envolten tot de petits estels que li compliran els desitjos: riure i jugar i que tothom rigui i jugui.

Gemma Capdevila



A l’Elna li encanta envoltar-se de fades, d’éssers màgics i de contes. Els convida a tots a fer el camí amb ella: siguin com siguin i vinguin d’on vinguin.

Perquè l’Elna és de les que pensa que sempre hi som a temps, que mai és tard i que val la pena caminar sense presses.

Gemma Capdevila



«El que ens surt del cor és de veritat», li ha sentit dir al seu pare més d’una vegada. I mentre corre sense importar-li com és l’altre, l’Elna hi pensa i no entén que del cos puguin sortir coses que siguin de mentida.

Gemma Capdevila

Gemma Capdevila


Inevitable


© de la lletra de la cançó: Oques Grasses
© de la idea original i les il·lustracions: Gemma Capdevila
© dels textos del conte: Núria Puyuelo i Laia Figueras
© d’aquesta edició: Editorial Nanit SL

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa