Samuel Beckett


Catorze recomana el cicle Seguim esperant. Beckett des de les arts, que té lloc a la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació i Centre d’Art Contemporani de Barcelona, del 17 al 21 de desembre de 2019.

Amb motiu del 30è aniversari de la mort del poeta i dramaturg Samuel Beckett, aquest centre de creació organitza un cicle d’activitats sobre la influència de l’autor en les arts contemporànies per descobrir com artistes de diferents generacions i contextos l’han adoptat i adaptat a través del cinema, la televisió, el llibre o l’escenari:

Projecció de Film (Hôtel Wolfers), de Dora García.
Tots els dies del cicle de 17 a 20h a l’Espai Zero de la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació i Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

Xerrada On és el tot?, sobre la complexitat de traduir Beckett, amb Josep Pedrals i Marcelo Expósito.
Dimecres 18 de desembre a les 19 h a la llibreria La Tribu.

Projecció de No Yo, de Lúa Coderch, una obra que parteix de la peça teatral i fílmica Not I, de Beckett, per explorar la veu com a fenomen físic, la parla i el discurs.
Dimecres 18 de desembre a les 22:20 h al programa Pantalles de betevé.

DIDI & GOGO – Vaig fer-ho? Vés, vés, una lectura de l’actriu i ballarina Alba Sanmartí en clau coreogràfica d’Esperant Godot.
Divendres 20 de desembre a les 19 h a l’Espai Zero de la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació i Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

Què: cicle Seguim esperant. Beckett des de les arts.
On: a Fabra i Coats, Fàbrica de Creació (Sant Adrià, 20) i la llibreria La Tribu (Pons i Gallarza, 30).
Quan: del 17 al 21 de desembre de 2019.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa