Foto: CosmoCaixa


Catorze recomana les activitats especials centrades en les matemàtiques, l’il·lusionisme i la lògica que el CosmoCaixa ha programat per gaudir en família durant les vacances escolars, del 21 de desembre de 2019 fins al 5 de gener de 2020.

Les vacances són un bon moment per visitar el CosmoCaixa, apropar-se a la ciència i gaudir de les exposicions temporals i el seu renovat espai permanent, la Sala Univers. A més, i especialment pensades per aquestes dates, el CosmoCaixa programa activitats especials com tallers, espectacles i una escape room:

No sap pas on…
Un espectacle d’il·lusionisme i ciència que explora les propietats científiques dels miralls i les seves possibilitats il·lusòries, una trepidant i divertida competició que confrontarà màgia i ciència.

El somni de Fibonacci
Un joc inspirat en els escape room, amb la lògica matemàtica com a fil conductor on els participants han de superar diversos obstacles que posen a prova les seves habilitats.

Laberints, ordinadors i altres jocs de bales
Un taller per construir ordinadors mecànics que funcionen amb bales i gravetat i dissenyar circuits amb blocs de fusta perquè les bales arribin als objectius.

Què hi ha a l’altra banda del mirall?
Un taller en el marc de l’exposició Miralls per aprofundir en les propietats d’aquestes superfícies polides a través del joc i l’experimentació.

Més informació.

Vista de la nova Sala Univers Foto: CosmoCaixa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa