Foto: Universitat de Barcelona


Catorze recomana els concerts del cicle Els Vespres d’Hivern, que tindran lloc els divendres de febrer de 2020 a les vuit del vespre al Paranimf de la Universitat de Barcelona.

Els Vespres d’Hivern, el cicle que programa la Universitat de Barcelona, dona visibilitat a artistes i propostes emergents del panorama musical de casa nostra. En aquesta ocasió, proposa aquestes quatre cites:


7 de febrer: LaboratoriA Flamenco in progress
Quatre dones reflexionen i experimenten mitjançant el flamenc sobre la condició femenina ​en aquesta proposta escènica de música i dansa.

14 de febrer: Maria Jaume
Les cançons de Maria Jaume posen accent mallorquí al pop íntim i melancòlic amb lletres transparents que la van fer guanyar el Sona9 de 2019.

21 de febrer: Cor Blanc
Guitarra elèctrica, sintetitzador i caixa de ritmes. Aquests són els ingredients de la fórmula amb què Mireia Bernat i Sergi Serra Mir elaboren el folk sintètic i lo-fi del seu projecte musical.

28 de febrer: Carles Viarnès
Carles Viarnès presenta el seu darrer disc, Nun, on el pianista i compositor casa el minimalisme, la música contemporània i l’electrònica en peces evocadores.


L’accés als concerts és gratuït però cal reservar invitació a través del web.

Què: Els Vespres d’Hivern.
On: al Paranimf de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585).
Quan: els divendres 7, 14, 21 i 28 de febrer de 2020.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa