Foto: Lisa Fotios


Durant les darreres setmanes hem vist com les famílies han fet mans i mànigues perquè els infants visquessin amb la major tranquil·litat possible una situació nova, estranya i complicada. La creativitat ha esclatat als menjadors, balcons i qualsevol racó de casa a través de cançons, dibuixos i jocs, tots amb el millor dels desitjos: que tot vagi el millor possible.

La Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA impulsen un concurs adreçat a infants i adolescents (de 6 a 16 anys) per recollir, estimular i escampar aquesta creativitat nascuda en captiveri. Sota el hashtag #ContagiaOptimisme, animen els infants (amb la col·laboració de les seves famílies) a gravar un vídeo de màxim 1 minut que encomani optimisme i convidi a la reflexió a partir de qualsevol llenguatge o expressió artística.

El concurs #contagiaoptimisme s’estructura en tres franges d’edat (de 6 a 9 anys, de 10 a 12 i de 13 a 16 anys) i s’hi pot participar fins al dilluns 4 de maig de 2020 omplint aquest formulari. Un jurat format per professionals de la pedagogia, les arts escèniques i plàstiques, audiovisuals i musicals valorarà les propostes rebudes i escollirà els 15 premiats (5 per a cada categoria), que rebran un premi valorat en 100 euros cadascun i que es podrà triar entre diverses propostes culturals, com lots de llibres o entrades a concerts i altres espectacles.

Els vídeos guanyadors seran difosos a través de la pàgina web i les diferents xarxes socials de la FACC. Podeu consultar-ne les bases aquí.

Foto: Fundació Antigues Caixes Catalanes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa