Comentaris

  1. Icona del comentari de: anònim a maig 01, 2020 | 19:38
    anònim maig 01, 2020 | 19:38
    No m'agrada. No té cap empatia ni amb els seus animals ni amb les persones. Sembla que descobreixi la sopa d'all i el que diu ja ho sabem, ja sabem que som animals també i que la por és un mecanisme de defensa comú. Sembla que digui que la por d'ara és sense fonament però la gent malalta i morta bé que existeix. Fins i tot el gran líder d'ovelles britànic ha estat en contacte amb el llop, ell, que estava a favor de la immunitat de ramat, com el pastor suposo. M'ha semblat sentir que volia presentar-se a eleccions? Jo no el votaria mai.
  2. Icona del comentari de: Jam Malson a maig 05, 2020 | 14:49
    Jam Malson maig 05, 2020 | 14:49
    La qüestió és: Hi ha un animaló, molt i molt petit, que si t’entra al cos pot matar-te. Sabent això: Vols aquest animaló dins del teu cos? Doncs bé, segons en Xavier-Louis de Izarra, si respons aquesta pregunta amb un "No, no el vull", ets una ovella blanca. I si respons amb un "No em preocupa gens ni mica", llavors, ets una ovella negra.
  3. Icona del comentari de: L'ovella negra a maig 12, 2020 | 15:23
    L'ovella negra maig 12, 2020 | 15:23
    El que diu es que anem seguint unes pautes segons el que ens diuen, no mirem ni observem per nosaltres mateixos el que ens estan dient o el que està passant o el que ens están fent... Em crec el virus, pero també em crec qualsevol altre manera de morir... I ara mateix, estem morint molt poc a poc a través del control que tenen de nosaltres els que tenen el poder... Almenys ens estan traient les nostres llibertats a través de la por.
  4. Icona del comentari de: Laura Dosó a maig 13, 2020 | 20:25
    Laura Dosó maig 13, 2020 | 20:25
    Jo crec que anònim i humor d'ovella blanca no l'heu entès, i perdoneu. El pastor no parla de si existeix o no el virus, i de si mata o no. Parla de la reacció dels humans, que quan hi ha una amenaça i tenim por ens comportem com ovelles, no seria dolent reaccionar així, (en un primer moment) amb por si no fos que a la vegada el nostre comportament no es diferencia de les ovelles pel que fa a pensar i valorar els que se'ns imposa, exigir drets i saber discernir si una ordre busca el nostre control o realment protegir-nos. Jo tinc clar que les autoritats no han buscat sempre protegir-nos, i que hi ha altres poders i interessos que els va molt bé tenir-nos sotmesos per un virus, o pel que sigui, per tant, exigència i no perdre més drets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa