Blanca Llum Vidal amb el pòster de Pier Paolo Pasolini



Catorze recomana el concurs Comparteix la teva Bèstia, que impulsa Edicions Poncianes i que és obert a la participació a través de les xarxes socials fins al dimarts 23 de juny de 2020.

Durant el confinament, la literatura ens ha fet més companyia que mai. Ens ha obert finestres al món i ha sigut un espai de llibertat al qual accedir bo i tancats entre quatre parets. La literatura és plena de bèsties, de la llengua, de les idees, i Edicions Poncianes anima a compartir aquella amb qui hem passat les jornades al concurs Comparteix la teva Bèstia.

Per participar-hi cal penjar a les xarxes socials, etiquetant Edicions Poncianes i #ComparteixLaTevaBèstia, una fotografia en blanc i negre on aparegui l’autor amb qui hàgim compartit confinament. Cal que a la foto aparegui un dels pòsters que forma part de la col·lecció Bèsties d’Edicions Poncianes. El jurat, format pels membres de l’editorial, escolliran les tres millors fotografies i els seus autors seran premiats amb un lot complet amb els vint pòsters de la col·lecció.

Què: el concurs Comparteix la teva Bèstia.
On: a les xarxes socials.
Quan: fins al 23 de juny de 2020.

Més informació.

Jordi Carulla-Ruiz amb els pòsters de les Bèsties d’Edicions Poncianes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa