Foto: Ferran Romeu


Ens han donat un premi. Sempre fa il·lusió que algú reconegui la feina que fas. Més encara quan, més que una feina, és un repte. Amb un pla de negoci damunt la taula, ningú del món t’hauria aconsellat que tiressis endavant un mitjà digital a favor de la cultura. Però quan véns de fotre’t una hòstia i només saps que no et vols desviar mai més del periodisme cultural i la literatura, inventar-te un projecte com Catorze no sembla una bogeria, sinó l’únic camí possible.

No tenim ni un any i mig, i ja podem presumir d’haver rebut el premi Lletra a la millor iniciativa digital de i sobre literatura catalana. En presumirem, i tant. Però el nostre gran orgull sou vosaltres, els qui accediu a Catorze per la via que sigui (web, xarxes socials, butlletí) i us feu ressò dels nostres continguts, llegint-los i compartint-los. Hem aconseguit convocar una comunitat creixent de lectors fidels que ens té com a referent i ens atorga un poder prescriptiu elevat. Això ens estimula cada dia a continuar sent, fent i encomanant cultura. A la nostra manera i des d’una llibertat absoluta.

Catorze és un projecte personal modest que comença a fer-se gran. Tenim una tribu fantàstica de col·laboradors que ens han regalat energia i complicitat des del primer dia. Dins de les nostres possibilitats forçosament limitades, intentem cuidar tant com podem cada peça que publiquem. Treballem amb ambició, amb esperit artesanal, sense pressa. No gosem apropiar-nos del lema “anaven lents perquè anaven lluny”, però també en el nostre cas el motor és la gent. Vam néixer l’any catorze (vet aquí el nom), vam celebrar l’entrada a l’any quinze i aviat arribarem al setze. I som conscients que no aniríem enlloc sense la teva, la vostra empenta.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Teresa Costa-Gramunt a setembre 21, 2015 | 09:23
    Teresa Costa-Gramunt setembre 21, 2015 | 09:23
    L'enhorabona, un premi és un reconeixement, i un esperó per continuar amb la mateixa il.lusió dels dies inaugurals.
  2. Icona del comentari de: Lita Palomera a octubre 05, 2015 | 17:32
    Lita Palomera octubre 05, 2015 | 17:32
    Moltes Felicitats! i gràcies en nom de la cultura i la seva difusió en aquest medi tan proper. Enhorabona!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa