Tast editorial i sorteig

Sopes detox

Sortegem 4 exemplars d'aquest llibre i descobrim 7 beneficis d'aquests preparats

| 15/07/2020 a les 23:31h
Especial: Tast editorial i sorteig
Arxivat a: Biblioteca, Cossetània Edicions, Eva Roca, sorteig, Tast editorial i sorteig
El nostre cos acumula toxines i és important fer neteja. Les sopes detox són un aliment clau en qualsevol dieta saludable: netegen, nodreixen, remineralitzen, ens omplen de vitalitat, sacien i són fàcils de digerir. Eva Roca és ecoxef i a Sopes detox (Cossetània) ensenya a elaborar-les de manera pràctica i senzilla i a combinar els seus ingredients correctament perquè els seus efectes nutricionals i resultats organolèptics siguin meravellosos. 

Us descobrim 7 beneficis de les sopes i una de les receptes que proposa el llibre i en sortegem 4 exemplars. Podeu participar-hi fins al 23 de juliol, només cal que ens envieu un mail amb el títol del llibre i el vostre nom i cognom a [email protected] *
 

Foto: Catorze



Beneficis de les sopes

1. Supernutrient en un plat petit.
És una forma d'ingerir una gran quantitat de nutrients en poc menjar i alleugerint molt la digestió. Això fa que disposem de més energia perquè no la gastem digerint.

2. Molt proteiques.
Les sopes crues, a més de grans dosis de vitamines, minerals i antioxidants, són riques en aminoàcids essencials, sobretot gràcies a les fulles verdes, i les converteix en un aliment molt proteic.

3. Riques en àcids grassos essencials.
Gràcies als olis vegetals de primera premsada en fred i les llavors de cànem pelades, aportem a les sopes unes bones dosis d'àcids grassos saludables i essencials per a la nostra salut. Així que aquestes sopes són completes i ben equilibrades nutricionalment.

4. Depuratives i desintoxicants.
Són ideals en processos depuratius, ja que no sobrecarreguen l'aparell digestiu i ajuden a l'eliminació de l'organisme alhora que ens emplenen de nutrients i vitalitat. La seva fibra ens ajudarà a desintoxicar-nos ràpidament. Ajuden a recuperar el pes natural en pocs dies.

5. Molt digestives.
Les sopes, com que són aliments triturats, si a més estan ben combinades, ja estan predigerides i arriben fàcilment als intestins sense sobrecarregar l'intestí ni crear fermentacions. Són ideals quan sopem més tard de les 19 hores, moment en què comença la fase de descans digestiu, en la que el cos s'enfoca en l'assimilació dels nutrients. Pensa que una sopa es digereix en menys d'una hora, mentre que un plat de cereal o llegum cuit ho fa en més de dues. Com que són molt digestives, ens permeten descansar millor a la nit.

6. Alcalinitzants i antioxidants.
L'ingredient estrella de les sopes detox són les verdures de fulla verda. Aquestes meravelles són l'aliment essencial per mantenir la nostra salut i el nostre pH en equilibri, ja que en contenir l'oxigen de la clorofil·la i la gran quantitat de minerals de les plantes, les fulles verdes són els aliments més alcalinitzants del planeta.

7. De gran poder curatiu, rejoveneixen i sanen l'organisme.
Gràcies a la clorofil·la de les verdures i als seus reguladors naturals que ajuden l'homeòstasi, el nostre organisme s'autoregula i autosana en poc temps.

 


Sopa de carbassó i créixens al coriandre
(Preparació 2', maceració 30', 2 racions; primavera i estiu)

Una sopa molt diürètica, lleugera, tonificant i digestiva que t'aportarà grans dosis de vitalitat, antioxidants, vitamines i minerals per afrontar el dia amb alegria alhora que et depura i et rejoveneix. És una bona sopa per mantenir la vista saludable i prevenir les cataractes.

Ingredients

1 carbassó mitjà
1 T de créixens (també pots utilitzar canonges)
15 fulles de coriandre fresc
1 C d'oli de llinosa
1 C de suc de llimona
1/4 C de sal
1 T d'aigua filtrada

1. Renta el carbassó i talla'l a daus petits. No el pelis. A la pell es concentren la major part de les seves vitamines.

2. Posa el carbassó en un bol junt amb els créixens, el coriandre, l'oli, el suc de llimona i la sal. Deixa-ho macerar durant una estona. Ideal de 30 minuts a 1 hora.

3. Col·loca tots els ingredients en el got de la batedora i tritura-ho durant 40 segons.

+ Decora-ho amb unes fulles de coriandre i germinats. Pots substituir l'oli de llinosa per oli de cànem.
 

Eva Roca, ecoxef i autora del llibre Foto: Marc Agustí Vila



* Les dades que ens faciliten els participants seran incorporades a la base de dades de Catorze amb la finalitat d'enviar-los per correu electrònic el nostre butlletí setmanal.
 

 Sopes detox
 
 © Eva Roca.
 © de l'edició: 9 Grup Editorial.

Contingut relacionat

Imatge il·lustrativa
10/02/2020
Imatge il·lustrativa
11/12/2019

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
La Fabra i Coats ofereix un programa públic d'activitats relacionat amb les seves exposicions
Imatge il·lustrativa
WusMed reuneix dues metodologies en una formació en línia
Imatge il·lustrativa
El CaixaForum recorre els mites clàssics amb obres de les col·leccions del Prado
Imatge il·lustrativa
La Universitat de Barcelona ofereix una nova sessió del cicle de debats «Feminisme(s)»
Imatge il·lustrativa
La història de la dona que va plantar cara a la llei de segregació racial dels EEUU
Imatge il·lustrativa
Un «mapping» hipnòntic fa volar l'àngel per l'aeroport de Brusel·les
Imatge il·lustrativa
Una animació relata amb tendresa els aprenentatges que neixen dels vincles familiars
Imatge il·lustrativa
Una animació mostra la importància de recuperar els somnis i la identitat