Foto: Eva Guillamet/ Diputació de Barcelona


La Llibreria de la Diputació de Barcelona va obrir les portes a l’edifici de Can Serra, a l’avinguda Diagonal de Barcelona, ja fa més de 25 anys. Amb més de 250.000 títols venuts d’entre tot el seu fons, que inclou llibres d’art i exposicions que difícilment es poden trobar a altres botigues, sobre els parcs naturals, publicacions dels ajuntaments… I és que la Llibreria de la Diputació es diferencia d’altres en la seva especialització en Administració pública i, sobretot, en llibres tècnics.

Dues grans col·leccions
Les publicacions tècniques de la Diputació s’elaboren per donar suport al món local, principalment al personal tècnic dels ajuntaments. L’accés a aquests llibres, en la seva versió de descàrrega digital, és gratuïta i oberta al públic en general, però les administracions poden sol·icitar-ne exemplars en paper, que la Diputació imprimeix a demanda.

Llibres de la col·lecció Eines


Els llibres tècnics es distribueixen en dues grans col·leccions:
Eines (que també es pot trobar en castellà com a Herramientas): una col·lecció amb continguts d’aplicació pràctica per contribuir a la gestió de les polítiques públiques locals. Adreçada a càrrecs electes, tècnics i a qualsevol persona relacionada amb el món local i intern de la Diputació de Barcelona.

Estudis (que també es pot trobar en castellà com a Estudios): una col·lecció que posa a l’abast del món local coneixement teòric i empíric per promoure la reflexió i l’anàlisi en temes d’interès per als governs locals.

Tant la col·lecció Eines com la col·lecció Estudis es divideixen en un total d’onze sèries, dedicades a administració local, benestar i ciutadania, cultura, economia i treball, educació, esports, medi ambient, salut pública, territori i parcs naturals, turisme i urbanisme i habitatge.

Podeu visitar la Llibreria de la Diputació de Barcelona a l’avinguda Diagonal, 393 (Edifici Can Serra), contactar-hi telefònicament al (+34) 934 022 500 o per correu electrònic a [email protected], o bé gaudir dels seus serveis complets en línia al seu web.

Foto: Diputació de Barcelona


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa