Foto: Estrella Damm



Per sisè any consecutiu, Estrella Damm, la cervesa mediterrània elaborada amb 100% ingredients naturals, ha obtingut la màxima puntuació al sabor en la darrera edició dels Superior Taste Awards, el certamen anual que organitza l’International Taste Institute i que reuneix alguns dels millors xefs i sommeliers per avaluar el sabor d’aliments i begudes d’arreu del món. El jurat segueix una rigorosa metodologia de tast a cegues, en què les mostres de productes s’anonimitzen per tal d’evitar qualsevol biaix en la puntuació.

Estrella Damm s’elabora segons la recepta original de 1876, resultat de la combinació de malt d’ordi, arròs i llúpol, sense additius ni conservants. És pel seu sabor, que mostra un gran equilibri entre el caràcter cereal i l’amargor, que ha obtingut el màxim reconeixement concedit per aquest prestigiós organisme internacional. Una distinció que Estrella Damm guanya de manera consecutiva des de 2016, i que ja al 2019 la va fer valedora del Diamond Taste Award.

Aquest premi se suma als nombrosos reconeixements que la marca ha rebut des que va néixer el 1876: des de les primeres medalles aconseguides als certàmens de Viena (1904), Munich (1906), París (1964) i Londres (1965) fins a les distincions guanyades en els darrers anys: el primer premi d’Espanya als World Beer Awards (Regne Unit, 2018) o la Medalla d’Or al World Beer Championships de Chicago (Estats Units, 2019).

Foto: Estrella Damm

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa