Gastronomia

Cuinant el 8 de març

L'Antiga Fàbrica Estrella Damm prepara un acte virtual per celebrar el 8 de març

El rumb dels xefs

| 04/03/2021 a les 13:28h
Arxivat a: Biblioteca, Estrella Damm, notícia

El 8 de març l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona homenatjarà les cuineres. I ho farà servint-nos un vídeo en directe, que durarà des de les deu del matí fins a les cinc de la tarda i que el podrem seguir pel canal de Youtube de GastroEvents Online. Aquest acte porta per nom #GastroDona, i comptarà amb setze reconegudes professionals de la gastronomia de Catalunya i Balears. La jornada estarà apadrinada per la xef Carme Ruscalleda i serà conduïda per Carme Gasull, periodista i comunicadora gastronòmica. A més, la reconeguda sommelier Meritxell Falgueras proposarà el maridatge ideal d'algunes d'aquestes elaboracions amb les cerveses Estrella Damm, Bock-Damm, A.K.Damm, Equilater, Complot IPA, Malquerida, Voll-Damm i Inedit. Les dones que hi participaran i els plats que prepararan seran aquests:  


A les 10.05: Carlota Claver, de La Gormanda, Barcelona.
Calçots, navalles, salsa “tomka” i caviar ostra.

A les 10.50: Maca de Castro, de Marca de Castro, Alcúdia.
Cuina de Mallorca.
 
A les 11.10: Núria Gironès, de Ca l’Isidre, Barcelona.
Escabetx de guatlles amb mango.
 
A les 11.40: Núria Bonet, de Ca La Núria, Bellver de Cerdanya.
Ou ecològic amb pèsols negres i cansalada, i costella de porc Ral confitada i rostida.
 
A les 12.10: Roseta Jorba, de Pa i Raïm, Palafrugell.
Arròs melós de garota amb botifarra negra.
 
A les 13.05: Eli Valimaña i Diana Valimaña, del Bistrot.
Filet de porc amb salsa de raïm, i crespells de borraina amb Complot IPA.
 
A les 14.00: Fina Puigdevall i Martina Puigverd, de les Cols.
Textures i colors, mosaic de tubercles, cítrics.
 
A les 14.40: Clara Antúnez, de la Gastronòmica, Barcelona.
Tast d’Aigua de Vilajuïga.
 
A les 15.10: Melani Sevilla, del Petit Comitè, Barcelona.
Taula de formatges.
 
A les 15.40: Carme Picas, del Ginjoler, Sant Feliu de Guíxols.
Embotits de porc ecològic i degustacions amb verdures de temporada.

A les 16.10: Laura Pons (Instagramer).
Bodegó de productes.
 
A les 16.30: Iolanda Bustos, coneguda com La xef de les flors.
Ànec amb peres i violetes.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
La Fundació "la Caixa" i RNE convoquen un premi de relats per a majors de 60 anys
Imatge il·lustrativa
El museu ofereix visitar gratuïtament la seva nova exposició
Imatge il·lustrativa
El CosmoCaixa reprèn el cicle de xerrades divulgatives «Live Talks»
Imatge il·lustrativa
El festival ofereix gaudir les seves activitats de manera presencial i també virtual
Imatge il·lustrativa
Pensem massa i sentim massa poc. Més que màquines, necessitem humanitat
Imatge il·lustrativa
Una campanya denuncia l'experimentació en animals
Imatge il·lustrativa
Un vídeo delata com els infants creixen amb prejudicis de gènere
Imatge il·lustrativa
14 reflexions de l'escriptor, que diu que «es pot estimar malament i també es pot llegir malament»