Il·lustració: Eva Armisén


Amb cada cop de braç descarregues la ràbia pels projectes torçats, per les rèpliques oportunes que has pensat massa tard, pel lliri incombustible que duus a la mà, pels gags tragicòmics que t’obliga a encaixar el guionista (malparit) de la teva vida. Però de seguida s’esbandeix la recança, et brollen les idees, el carril compartit és un mar obert i tu et sents sirena.

Has tancat amb clau, al vestidor, les distraccions del món de secà. Aquí no sona el mòbil ni pots consultar el mail ni t’interromp un mare! en estèreo cada mig segon. En aquesta peixera humana els problemes s’estoven, el cap va a la seva, els forats negres es dilueixen per efecte del clor.

Mentre fas gala d’un estil que hauria agraït més cursets de natació, et dius que no trigaràs tant a tornar a estar en remull. Que amortitzaràs d’una vegada la quota mensual. Que trobaràs unes ulleres que no s’entelin, t’escaparàs a la piscina tres cops per setmana i aprendràs a ofegar els fantasmes a la primera braçada.

Visca els bons propòsits condemnats a fer aigües.

Eva Piquer

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a desembre 03, 2015 | 11:54
    Anònim desembre 03, 2015 | 11:54
    Fas por..... justament ahir quan vaig tornar de la piscina, havent passat pel super i desprès de baixar el gos, vaig dir: m'he de comprar unes ulleres que no s'entelin.
  2. Icona del comentari de: glòria olivella a desembre 19, 2015 | 14:35
    glòria olivella desembre 19, 2015 | 14:35
    Eva A.: Que preciosa t'ha quedat l'Eva P. amb aq florida garlanda de tants colors. La peixera és plena de fantasmes i la sirena ha perdut el lliri.
  3. Icona del comentari de: Mònica Carnicero a agost 09, 2016 | 22:42
    Mònica Carnicero agost 09, 2016 | 22:42
    Està clar, Eva Piquer, que ets dona d'aigua!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa