La religió, la ideologia i la moral són alguns dels grans temes d’El professor Bernhardi, un clàssic mai estrenat a Catalunya que podrem veure aviat al TNC. L’obra, dirigida per Xavier Albertí, la protagonitza Lluís d’Homar i té actors com Joel Joan, Manel Barceló, Pep Cruz, Oriol Genís, Rubén de Eguía o Albert Pérez al repartiment.

El tràiler de l’obra


El text original, escrit l’any 1912, és d’Arthur Schnitzler. L’obra va estar prohibida durant anys a Àustria. La raó oficial era que promovia una idea distorsionada i tendenciosa de la vida pública; l’extraoficial, que criticava l’antisemitisme en la política austríaca.

En un hospital universitari, la decisió complexa d’un metge desencadena un seguit de conseqüències que faran trontollar tots els estaments polítics i religiosos d’un país obligat a posicionar-se. L’obra es podrà veure fins al 20 de març. Aquí trobareu el calendari de les sessions.

Galeria d’imatges

Foto: May Zircus

Foto: May Zircus

Foto: May Zircus

Foto: May Zircus

Foto: May Zircus

Foto: May Zircus

Foto: May Zircus

Foto: May Zircus

Foto: May Zircus

Foto: May Zircus



Fitxa artística
Direcció: Xavier Albertí
Actors: Jordi Andújar, Manel Barceló, Roger Casamajor, Pep Cruz, Rubèn de Eguía, Guillem Gefaell, Oriol Genís, Lluís Homar, Joel Joan, Joan Negrié, Albert Pérez, Albert Prat, Sílvia Ricart, Jacob Torres.
Traducció: Feliu Formosa.
Adaptació: Lluïsa Cunillé.
Escenografia: Lluc Castells, Jose Novoa.
Vestuari: Maria Araujo.
Il·luminació: Ignasi Camprodon.
So: Jordi Bonet.
Ajudant de direcció: Albert Arribas.
Ajudant d’escenografia: Marc Salicrú.
Producció: Teatre Nacional de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa