Imatge: 4 ratlles


Els participants a la competició literària en línia Lloret de Mar en Quatre ratlles hauran d’escriure un relat protagonitzat per famílies indianes de la ciutat catalana, a partir d’un text de l’escriptora Llucia Ramis. L’empresa Quatre ratlles organitza el concurs. Les inscripcions al certamen estan obertes fins al 14 de febrer.

Descripció del concurs
A partir d’un mateix paràgraf inicial de Llucia Ramis, es crearan diferents relats. Cada text estarà escrit per un equip de 5 coautors. El sistema de torns serà automàtic. Cada persona inscrita hi aportarà un mínim de dos fragments de quatre ratlles. Els participants, durant quinze dies, cooperaran en línia amb els seus companys per organitzar junts la construcció del text. Al final s’escollirà el millor text col·lectiu. El gran repte del joc és aconseguir un relat ben cohesionat entre tots els membres de l’equip. Entre els criteris del jurat hi ha un requisit especial: els protagonistes són les famílies indianes de Lloret de Mar i l’acció ha de passar als Jardins de Santa Clotilde.

Premis
Premi especial per a cadascun dels 5 coautors del millor relat:
– Una estada de cap de setmana (una nit, en règim de mitja pensió) a l’hotel Evenia Olympic Resort de Lloret de Mar.
– Una entrada per a dues persones al Museu del Mar, situat en una antiga casa indiana del passeig, per descobrir el lligam històric de Lloret amb Amèrica i el mar.
– Un exemplar del llibre Jardins de Santa Clotilde.
– Paquet premium del Laboratori de Lletres: curs presencial gratuït de 3 hores Imagina i escriu, llibreta d’exercicis d’escriptura creativa, una entrada per a una Marató del Laboratori de Lletres, un 40% de descompte en qualsevol dels cursos d’escriptura de l’escola, presencial o virtual.
Premis per a tots els participants:
– Una entrada per a dues persones als Jardins de Santa Clotilde de Lloret, de més de 26.000 metres quadrats, situats en un penya-segat sobre les platges.
– Paquet de cortesia del Laboratori de Lletres: una entrada per a una Marató del Laboratori de Lletres, un 35% de descompte en qualsevol dels cursos d’escriptura de l’escola, presencial o virtual.
– Una subscripció d’un mes als continguts complets de la versió digital del diari Ara.

Inscripcions
Us hi podeu apuntar als webs de Quatre ratlles o de Lloret de Mar. Les inscripcions al certamen estan obertes fins al 14 de febrer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa