Foto: Ferran Romeu


Ens estem fent grans. Les xifres d’audiència de Catorze són ara el doble que les de l’any passat. Des d’aquest gener del 2016 estem auditats per l’OJD. I, com que la màgia existeix, ens hem estrenat en la posició número catorze del rànquing de mitjans digitals en català. Ens hi sentim com a casa, en aquest lloc. És una posició esplèndida, tenint en compte que som un mitjà cultural, no pas generalista.

El passat mes de gener vam tenir 221.041 usuaris únics. El nombre de visites va ser de 335.556, i les pàgines visites es van elevar fins a les 428.408. La durada mitjana d’una visita a Catorze és de gairebé 5 minuts. I aquest febrer ja hem superat els 200.000 usuaris únics en tan sols catorze dies. Catorze, un altre cop.

Som el segon mitjà cultural en l’àmbit digital, només per sota de Time Out. Això ens il·lusiona i, a la vegada, ens transmet una responsabilitat molt gran.

Catorze –guardonat amb el premi Lletra 2015 a la millor iniciativa digital– va néixer la primavera de l’any catorze, per això es diu així. Des d’aquell 1 d’abril vam tenir la intenció de créixer amb pas ferm, d’arribar molt més enllà del 2014. Vam adoptar com a lema la nostra voluntat de ser, fer i encomanar cultura. De treballar a favor de la cultura i la vida. Hem aterrat amb molta empenta a l’any setze i, per sort, cada cop sou més els que ens feu confiança.

També ens fem grans a les xarxes socials: ja tenim més de 33.000 seguidors de la nostra pàgina de Facebook i més d’11.000 seguidors del nostre compte de Twitter. Ara i aquí ens cal donar les gràcies a tots els que creieu en nosaltres i ens esteu fent costat en aquesta aventura arriscada i preciosa. En concret, volem agrair el suport que rebem dia rere dia per part de col·laboradors, anunciants, patrocinadors i lectors.

Visca la cultura i la vida.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa