Foto: Marketa


Amb motiu de la Diada de Sant Jordi i per sisè any consecutiu, Òmnium Cultural i l’Associació d’Editors en Llengua Catalana impulsen La Llança de Sant Jordi, una enquesta virtual sobre els llibres en català que es regalaran el pròxim 23 d’abril.

Els lectors responen a la pregunta «Quins llibres regalareu per Sant Jordi?» i fan arribar la seva opinió a través a les votacions de les diferents categories. Hi ha quatre seccions:
– Ficció
– No ficció
– Infantil i juvenil
– Millor coberta
Els guanyadors de La Llança seran els 5 llibres més votats en cada categoria.

Les votacions estan obertes fins al 16 d’abril i la publicació dels guanyadors del sondeig es farà pública en una festa a la Sala Bikini de Barcelona. Entre totes aquelles persones que hagin votat a La Llança se sortejaran 80 lots de llibres amb les novetats d’enguany i 100 entrades per la festa.

La Llança de Sant Jordi de 2015
L’edició anterior va tenir gairebé 6.000 participants i els títols més votats van ser els següents:
– Categoria de ficció. Algú com tu de Xavier Bosch, Amor prohibit de Coia Valls, Com si fos ahir de Teresa Muñoz, La venjança dels almogàvers d’Andreu González Castro i Ramon Gasch i Un any i mig de Sílvia Soler.

– Categoria de no-ficció. La puta historia de Catalunya de la iaia de Jofre Martell, Les set caixes de Dory Sontheimer, Lletraferides d’Assumpta Montellà, No ens calia estudiar tant de Marta Rojals i Sóc de l’oest. Lo #postullibre del Sr. Postu del Sr. Postu.

– Categoria infantil-juvenil. Al teu rotllo de Flavia Company, Arriba el Sr. Flat! de Jaume Copons, Heysel d’Armand Company, Patufet, on ets? de Roger Roig i Hugo Prades i Xènia, #KeepCalm i fes un tuit de Gemma Pasqual.

– Millor coberta. El silenci del far (il·ustració d’Aaron Twa i disseny Tono Cristòfol), Endevinalles per a tothom (il·ustració de Núria Feijoó), I et despertes mentre les papallones filen (il·lustració de Joana Santamans), Seguirem vivint (il·lustració Elisabet Pedrosa) i Un fill (disseny Mariano Rolando i fotografia Catrin Welz).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa