Foto: Sue Kellerman


«A l’abril faré trenta-dos anys i no sé si aquest cop els celebraré amb l’Amanda o no. De moment, el que em queda d’octubre i novembre els gastaré passejant les esquerdes sentimentals per aquesta illa descomposta i preciosa fins que arribi l’últim mes de l’any i ens tornem a trobar per descobrir si tenim futur o ja som passat.»

Una crisi de parella, una solució: viatjar. I una carta blanca: fer-ho cadascú pel seu costat. Roger de Gràcia (Barcelona, 1975) s’estrena amb la seva primera novel·la: 60 dies a Cuba. Creua l’Atlàntic provocant, amb una bona dosi d’humor i bogeria, i narrant, sense oblidar l’amor i la tendresa.

A l’altre continent arriba un amor malmès per la rutina. Que necessita donar-se espai, llibertat i fer tot allò que li vingui de gust, sense complexos ni límits. En un país nou amb una dosi de diversió: no hi falten ni els litres de rom ni els melons tallats sota els eucaliptus. Però mentre descobreix noves pells, elprotagonista topa amb l’altra cara de la moneda: la nostàlgia. Roger de Gràcia ens perfila un personatge amb tres nòvies, una bicicleta i un dubte: decidir si cal tirar endavant la relació amb l’Amanda o no. La decisió final té una data i un lloc: Remedios, 4 de desembre, cinc de la tarda.

Sortegem 5 exemplars del llibre 60 dies a Cuba signats per l’autor.

Si voleu participar en el sorteig, deixeu-nos el vostre correu electrònic en un comentari aquí sota. No publicarem els comentaris per protegir la vostra privacitat.

Si preferiu optar a un dels cinc llibres a través de la nostra pàgina de Facebook, envieu-nos per missatge privat la vostra adreça electrònica.

Ens posarem en contacte amb els guanyadors via mail.

Us oferim el booktràiler en què Roger de Gràcia ens presenta les tres nòvies del protagonista del llibre i un petit tast de l’argument:

Foto: Bud Ellison






60 dies a Cuba

© Roger de Gràcia
© d’aquesta edició: Amsterdam, 2016

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa