Foto: Nans Kong Win Chang

Risc, intensitat. Tenir els ulls ben oberts i l’ai al cor fins que arriba la sorpresa, l’aplaudiment i el somriure. El Circ d’Ara Mateix fa parada al Mercat de les Flors, des del 14 d’abril fins a l’1 de maig. El teatre, on les representacions sovint conviuen amb la dansa, aquesta vegada presenta un cicle disposat a ensenyar-nos totes les cares del circ. L’originalitat està assegurada: tant ens obre les portes a un univers creat amb fusta, com penja del cel unes cordes on s’emparren tombarelles i acrobàcies. La senzillesa fa d’equilibrista. I la màgia, que camina per la corda fluixa, arriba, de puntetes, a l’emoció. Al públic.

Sortegem 6 invitacions dobles per als següents espectacles del cicle Circ d’Ara Mateix:

Le vide de Fragan Gehlker, Alexis Auffray i Maroussia Diaz Verbèkeel, el 14 d’abril. Una corda i un violí desafien les altures. Des d’una aparent simplicitat es busquen noves maneres d’alliberar-se. (2 entrades dobles)

InTarsi d’EIA, el 22 d’abril. Ens convida a prendre’ns la vida amb humor, a relativitzar i a fer-ho tot una mica més senzill. (1 entrada doble)

Sapiens Zoo d’Animal Religion, el 23 d’abril. Ens endinsem a la natura i a l’instint més salvatge entre acrobàcies i equilibris. I al ritme de música clàssica i electrònica. (1 entrada doble)

La cosa de Claudio Stellato, del 29 d’abril. A partir d’una matèria primera, la fusta, ens mostra que darrere la construcció i la destrucció hi ha des de la violència i la competivitat fins a la confiança i la complicitat. (1 entrada doble)

Si voleu participar en el sorteig, deixeu-nos el vostre correu electrònic en un comentari aquí sota. No publicarem els comentaris per protegir la vostra privacitat. Si teniu preferència per un dels espectacles, ens ho podeu especificar.

Si preferiu optar a les entrades a través de la nostra pàgina de Facebook, envieu-nos per missatge privat la vostra adreça electrònica (i l’espectacle que preferiu, si és el cas). Ens posarem en contacte amb els guanyadors via mail.

InTarsi


La cosa



1. La companyia Animal Religion

Foto: Marta Garcia Cardellach


2. L’espectacle La cosa de Claudio Stellato

Foto: Alain Julien


3. Le vide, un viatge amb corda suspesa

Foto: Alan Guichaoua Fratellini


«Més enllà de la por i l’estupor, el circ és emoció», diu el director i especialista de circ Roberto Magro. No us perdeu el calendari d’espectacles, així com la informació sobre formació i tallers que s’organitza en el marc de cicle.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa