En el documental Campo a través. Mugaritz, intuyendo un camino, la Fura dels Baus retrata l’increïble equip humà del restaurant Mugaritz: el significat d’arribar a l’excel·lència, les idees que es converteixen en plats, els patiments i les alegries d’un entorn de canvi permanent. La necessitat d’experimentar més enllà dels límits dels sentits, en un procés constant de risc i reinvenció, ens descobreix un món de fantasia sota la batuta del xef Andoni Luis Aduriz.



La peça és una mirada filosòfica sobre les persones que sacsegen diàriament els fonaments de Mugaritz, on els objectius culinaris s’han vist superats pels processos creatius. El director del film és Pep Gatell, un dels directors artístics de la prestigiosa companyia catalana de teatre La Fura dels Baus.

El documental es projectarà al festival DocsBarcelona. Sortegem 5 invitacions dobles per veure’l el divendres 27 de maig a les 17.30 h, al teatre del CCCB.

Si voleu participar en el sorteig, deixeu-nos el vostre correu electrònic en un comentari aquí sota. No publicarem els comentaris per protegir la vostra privacitat. Si preferiu optar a les entrades a través de la nostra pàgina de Facebook, envieu-nos per missatge privat la vostra adreça electrònica. Ens posarem en contacte amb els guanyadors via mail.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa