Foto: Ferran Romeu


Catorze continua creixent: ja hem superat els 500.000 lectors mensuals. Això és molt. Però no és tot: ens fa feliços arribar a tanta gent sense haver perdut ni l’esperit artesanal ni la il·lusió ni la llibertat. Estem demostrant que fer un mitjà a favor de la cultura i la vida, des d’una voluntat constructiva, no era una idea tan forassenyada ni condemnada al fracàs com podia semblar d’entrada. A vegades ens en sortim.

En concret, el passat mes d’octubre Catorze va arribar a la xifra rècord de 505.696 usuaris únics, segons dades de l’OJD. Això ens consolida un cop més com el mitjà líder de l’àmbit cultural i com el primer dels mitjans especialitzats en qualsevol àmbit.

El nombre de pàgines vistes frega els dos milions1.995.090 el mes d’octubre–, i les visites rebudes van superar per primer cop el milió i es van situar en 1.015.716.

L’estona que cada lector passa a Catorze és de les més altes de tots els mitjans digitals: la durada mitjana d’una visita és de 5 minuts i 47 segons. Aquesta és una dada qualitativa que ens satisfà moltíssim: vol dir que els qui entren a Catorze, lluny de marxar-ne de seguida, s’hi queden i s’hi passegen.

A les xarxes socials, ja tenim 117.000 seguidors de la nostra pàgina de Facebook i 17.300 seguidors del nostre compte de Twitter.

Vam néixer l’abril de l’any catorze, convençuts que només ens en sortiríem si teixíem complicitats amb el sector cultural i oferíem un producte de qualitat. Amb la intenció de ser, fer i encomanar cultura. Ara que ens acostem a l’any disset essent un mitjà digital líder, mirem enrere i notem un agraïment immens cap als qui van confiar en nosaltres quan érem poc més que un projecte: els primers lectors fidels, els primers col·laboradors i els primers anunciants i patrocinadors. Ens hem fet grans i ells en tenen bona part del mèrit.

Catorze és casa vostra. Catorze mil gràcies per voler-hi entrar.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Teresa Costa-Gramunt a novembre 15, 2016 | 10:31
    Teresa Costa-Gramunt novembre 15, 2016 | 10:31
    Una bona notícia per celebrar. Felicitacions.
  2. Icona del comentari de: Bam a novembre 15, 2016 | 16:25
    Bam novembre 15, 2016 | 16:25
    Sou una finestra d'aire fresc!!! Necessitem gaudir de les petites coses, però que realment són grans coses. Gràcies per tots els moments que ens feu pensar, cantar, llegir, disfrutar...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa