Un lloc on somiar. Fins al 4 de gener, això és el que serà la plaça Catalunya. Però també un racó per crear, per fer volar la imaginació, per impulsar la cultura, per compartir. Barcelona obre les portes del Nadal per rebre petits i grans. Fem un recorregut entre algunes de les propostes que hi trobarem.

L’Institut de Cultura ens proposa un interrogant: quins són els vostres desitjos culturals? De la resposta neix l’acció #SomnisCulturals. Cadascú podrà dir la seva a través d’una bústia situada al costat dels atrapa somnis o pel Twitter, amb l’etiqueta #SomnisCulturals.



La caseta dels somnis: la companyia Ponten Pie ens convida a entrar a una cambra glaçada. Ells són els guardians dels desitjos, els mateixos que donen corda a les il·lusions.

Foto: Institut de Cultura



Espectacles per viure’ls de molt a prop.

Foto: Institut de Cultura



Activitats esportives.

Foto: Institut de Cultura

La gran bola de Nadal: creada per la companyia Efímer, aquesta cúpula reprodueix les típiques boles pròpies d’aquestes festes, amb l’estímul de ser grandiosa i de poder-hi entrar a dins.

Foto: Institut de Cultura



Una quarantena d’estands de més de cinquanta entitats formen part de la Fira de consum responsable. És així com impulsen l’economia de proximitat arrelada als barris.



Al capvespre les dues fonts bessones de la plaça s’il·luminaran i ens hipnotitzaran tot ballant al ritme de la música.

Foto: Institut de Cultura



Els grans atrapa somnis vetllaran per les il·lusions dels infants i dels adults.

Foto: Institut de Cultura



Cada dia, al matí, la ballarina dels somnis sortirà de la capsa i al vespre s’hi tornarà a tancar. Durant el dia la podrem veure ballar a unes hores determinades.

Foto: Institut de Cultura

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa