Il·lustració: Ignasi Blanch

Descripció

Un taller intensiu d’il·lustració impartir per Ignasi Blanch per començar a expressar-nos dibuixant personatges de la nostra vida, representant imatges a partir dels nostres records i amb materials com retoladors, llapis de colors i tècniques amb aigua com el gouache. A partir de la memòria i d’algunes fotografies crearem imatges noves pensades amb un contingut propi. Un taller per a gent que estimi el dibuix i tingui ganes d’aportar-hi la força narrativa de la il·lustració.


Edicions anteriors (se’n faran de noves)


Horaris, lloc i preu

– Total d’hores: 8 hores.
– Dates: divendres 21 d’abril i divendres 28 d’abril del 2017.
– Horari: de 9 a 13 hores.
– Espai: Mediateca de la Institució Cultural del CIC, carrer de la Reina Victòria, 10. Barcelona.
– Per a informació i inscripcions: [email protected]// 93 200 11 33
http://www.iccic.edu/batxillerats/mediateca/
93 200 11 33
Pàgina web
– Preu: 120 euros. (L’assistència al curs permet fer ús de la biblioteca).


Ignasi Blanch

Ignasi Blanch (Roquetes, 1964) es va llicenciar en belles arts a la Universitat de Barcelona, i va continuar els seus estudis a Berlín on es va especialitzar en tècniques d’impressió i gravat al centre Kunstlerhaus Bethanien. Coincidint amb la caiguda del Mur de Berlín, va ser escollit per participar en el projecte internacional East Side Gallery, com a únic representant de Catalunya i de l’Estat espanyol.

Treballa amb diverses editorials, realitza tallers i sessions didàctiques per a escoles, biblioteques i associacions relacionades amb la literatura infantil. Des del 2001 i fins l’actualitat col·labora amb el saló del llibre infantil i juvenil de Saarbrücken (Alemanya) fent tallers, exposicions i oferint una mostra de les principals editorials del nostre país.

És el coordinador dels estudis d’il·lustració de l’Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona (Premi Junceda d’Honor 2005) i des de l’any 2005 coordina el projecte Humanitzem hospitals a diversos centres mèdics de Catalunya.

Ha rebut diversos guardons, com el premi Crítica Serra d’Or el 2006 o el Premi Llibreter d’Àlbum il·lustrat el 2008. El 2009 va ser seleccionat a la Biennal de Bratislava amb Alícia i el país de Meravelles i el 2014 amb Donetes.

Actualment publica una il·lustració setmanal a la secció Gent del Catorze i també fa crítica de literatura infantil i juvenil al bloc Llibres al Replà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa