Foto: David Ruano


Sortegem sis entrades dobles (tres per a cada sessió) per gaudir de la prèvia d’Eva i Adela als afores el 22 i el 23 de març a les 18.30, a la Sala Beckett de Barcelona. Si voleu participar-hi, compartiu aquest article via Facebook o Twitter i envieu-nos un mail abans del 20 de març a la nit a [email protected], dient que l’heu compartit i que voleu participar en el sorteig. Ens posarem en contacte amb els guanyadors via mail.


Endinsar-se en les experiències que ens ofereix el món o mirar les coses passar sense participar-hi. Aquest dilema és l’eix central d’Eva i Adela als afores, una obra de Mercè Sarrias que forma part del cicle La revolució dels gèneres. La construcció d’estereotips a la ficció, que organitza la Sala Beckett. El risc, els perills i la por que habiten la vida comuna sovint ens demanen aïllar-nos, centrar-nos en el present, en les petites coses, exiliar-nos de les complicacions. Però amb les protagonistes de l’obra descobrirem que no podem escapar-nos del tot, que som qui som per les nostres experiències i records.

L’Adela, de 53 anys, coneix l’Eva, de 45, que treballa en una feina precària i que sent passió per l’esport. Juntes s’embarquen en una investigació estrambòtica: l’especulació d’uns possibles assassinats que sembla que l’Adela ha captat d’una conversa tèrbola entre dos homes al parc. Aquesta història les farà dubtar sobre si han d’intervenir en la problemàtica i sobre el món que les envolta.

Fitxa artística

Autoria: Mercè Sarrias
Direcció: Toni Casares
Repartiment: Sílvia Bel i Rosa Renom
Col·laboració especial: Alícia González Laá
Escenografia: Marc Salicrú
Il·luminació: David Bofarull
Vestuari: Berta Riera
Caracterització: Noemí Jiménez
Espai sonor i música original: Àlex Polls
Vídeo: Joan Rodon
Fotografia: David Ruano
Ajudant de direcció i regidora: Ruben Homar
Alumna en pràctiques: Jessica Fiorella
Agraïments: David Bravo
Una producció de la Sala Beckett/ Obrador Internacional de Dramatúrgia
Fins al 30 d’abril

Foto: David Ruano

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa