Sortegem 2 entrades dobles per gaudir d’Històries elèctriques a L’Auditori el 2 d’abril a les 17.30. Si voleu participar en el sorteig, envieu-nos un mail abans del 29 de març a les 19.00 a [email protected], dient que hi voleu participar. Ens posarem en contacte amb els guanyadors via mail.


Un home amb una bata blanca, cabells estrafolaris i ulleres fosques de busseig es passeja per la sala demanant objectes al públic. Recull claus, penjolls, trossos de paper. Apuja el volum de la música, abaixa la velocitat, modifica el timbre dels instruments. El contacontes Històries elèctriques, produït per L’Auditori, es presenta com una història amb ganxo, acompanyada d’una banda sonora i d’uns dibuixos que proven de dir-ho tot sense paraules.

Aquest és l’esquelet de la pel·lícula que Roger Pibernat i Àlex Barrachina, a la direcció musical, i Joan Maria Segura, a la direcció escènica, conviden a construir entre músics i espectadors. Amb efectes visuals, instruments electrònics i les animacions de Pere Ginard dissenyaran in situ un film: des dels fotogrames de la història fins a la banda sonora. Un espectacle familiar farcit d’enginy i sentit de l’humor en què el públic també forma part de l’actuació.

Foto: Pere Ginard

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa