Sortegem 2 entrades dobles per gaudir de la cinquena edició de la Festa del Llibre, l’afterwork literari pre Sant Jordi a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm el 19 d’abril a partir de les 19.00. Si voleu participar en el sorteig, envieu-nos un mail abans del 18 d’abril a [email protected], dient que hi voleu participar. Ens posarem en contacte amb els guanyadors via mail.

El TR3SC s’avança a Sant Jordi amb aquest esdeveniment literari organitzat pel Club de Cultura. Entrevistes, converses sobre llibres, cerveses Damm i un tast gastronòmic de Pebre Negre seran el maridatge idoni per anar obrint boca de cara al dia 23.


Maria del Mar Bonet, Jordi Bianciotto, Lluís Gavaldà, Màrius Serra, Sílvia Soler, Rafel Nadal, Marc Pastor, Jenn Díaz, Care Santos i Roger Mas pujaran a l’escenari a presentar els seus últims llibres acompanyats de la mestra de cerimònies, Anna Guitart, presentadora del Tria 33.

A més, es resoldran en directe les preguntes que tothom, prèviament, pot dirigir als autors a través d’aquest formulari. Els llibres es podran comprar en un estand d’Abacus i, després de cada intervenció, hi haurà una signatura d’exemplars.

Per acabar La Festa del Llibre, el dia 20 d’abril se sortejaran 25 números 23406 de la Grossa de Sant Jordi 2017.

Foto: TR3SC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa