Sortegem 2 paquets de 4 entrades dobles per gaudir de Pica-So a L’Auditori el 20 de maig a les 17.30. Si voleu participar en el sorteig, envieu-nos un mail abans del 18 de maig a les 19.00 a [email protected], dient que hi voleu participar. Ens posarem en contacte amb els guanyadors via mail.


Del flamenc a les músiques de la Barcelona modernista i dels ballets russos al cuplet i a la chanson francesa. L’Auditori de Barcelona, en col·laboració amb el Museu Picasso, acull l’espectacle Pica-So. Un concert per gaudir en família i on descobrir l’univers musical de Pablo Picasso, un dels pintors més reconeguts del segle XX.

L’espectacle està dirigit per Dani Espasa, que també toca el piano i l’acordió. Ana Fernández s’encarrega del violí i de la veu; Pau Figueres toca la guitarra, la mandolina i el piano i Xavi Castillo el clarinet, el clarinet baix i el clarinet contrabaix. Interpreten obres de Falla, Albéniz, Paco de Lucía, Satie, Poulenc, Stravinsky i Garret. Una proposta que toca totes les cordes i totes les tecles del món picassià.

Foto: Carmen Queralt

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa