Foto: Saltamartí Llibres


L’alè de les cendres, editat per Arrela Edicions, no ha estat una lectura més d’entre totes les que fem. Ha estat un llibre molt especial que no ens cansem de recomanar i que considerem que és una lectura imprescindible.

Imprescindible perquè ens parla dels vençuts i silenciats durant la Guerra Civil Espanyola a les Illes Balears. Perquè és una novel·la ben construïda i documentada i perquè la seva prosa poètica aconsegueix que creiem que tot bon llibre ha d’emocionar-nos i commocionar-nos. Com a llibreters estem convençuts que aquest llibre no ha de passar desapercebut i és per això que us convidem molt especialment a llegir-lo.

«Tallam el temps amb moments que sabem irrepetibles. Que convertim en únics. Els pensam, els gastam, els acariciam tantes vegades, que acaben convertint-se en l’essència d’ells mateixos. Els detalls desapareixen. O se’n creen de nous. Tant se val.»



El llibre recomanat

Títol: L‘alè de les cendres
Autora: Maite Salord
Editorial: Arrela Edicions
Any d’edició: 2014

Qui el recomana

Llibreria:
Saltamartí Llibres
Adreça: carrer del Canonge Baranera, 78 (Badalona)
La cuida: Gerard Remendo Ortega, Íria Rodríguez Díaz, Aleix Muntané Benito i Sílvia Muntané Castillo.

L’ànima de la llibreria: Recomanem llibres des de l’any 2004 a Badalona. La Sílvia Muntané, en Gerard Remendo, l’Íria Rodríguez i l’Aleix Muntané som l’equip que aconseguim que cada dia de la setmana (llevat dels diumenges i els festius) una llibreria d’una ciutat obri les seves portes.

No som uns il·luminats, no ens creiem cridats a complir cap missió, simplement som i estem: som una llibreria i estem contents de compartir amb entusiasme llibres amb tothom que en vulgui.

Creiem que una llibreria no és el centre de res, sinó una conseqüència que uneix qui escriu amb qui llegeix. Per això la nostra voluntat sempre ha estat cuidar les lectores i els lectors i les autores i els autors. Ens agrada parlar de llibres. Ens complau recomanar els que ens han agradat o els que creiem que poden interessar a les nostres clientes i clients.

A la nostra llibreria no tenim prou espai per a tot, per això seleccionem, triem i apostem. Sabem que tot està a l’abast d’un clic. No cal desplaçar-te ni moure’t de casa per cercar un llibre, llevat que vulguis trobar un somriure, un bon dia o bona tarda, o unes persones disposades a recollir el repte d’interpretar el llibre que busques o que t’inciten a descobrir i tafanejar.

Tenim dos reptes:

1. Llegir més
2. Llegir més

Foto: Saltamartí Llibres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa