Foto: La Inexplicable


Darrerament hem llegit Charlotte, de David Foenkinos, editat en castellà per Alfaguara i en català, per Edicions 62. És una història difícil i dura sobre Charlotte Salomon, una pintora alemanya d’origen jueu que va morir quan tenia 26 anys a Auschwitz. Està escrit d’una forma original i tendra, i aconsegueix transmetre la passió que sent Foenkinos per aquesta artista.

El llibre recomanat

Títol: Charlotte.
Autor: David Foekinos.
Editorial: Editorial 62.
Any d’edició: 2015.

Qui el recomana

Llibreria: La Inexplicable.
Adreça: c/ Galileu, 78.
Qui la cuida: La Gloria Arquillo i l’Anun Jiménez.






L’ànima de la llibreria: El projecte de La Inexplicable fa anys que el teníem al cap, però mai ens havíem plantejat seriosament dur-lo a terme perquè no teníem diners, ni experiència, ni res…

Un dia, però, mentre en parlàvem amb una amiga, vam decidir posar-nos-hi seriosament i vam començar el procés: anar a formacions de Barcelona Activa, fer l’elaboració del pla de negoci, participar a la línia de suport a la creació de nous projectes del programa Aracoop i finalment, matricular-nos al postgrau de l’Escola de Llibreria de la UB, per tal d’assolir els coneixements més de l’ofici que no teníem, perquè totes dues venim del tercer sector.

La idea no és només vendre llibres, sinó construir una comunitat al voltant de la literatura, treballant en xarxa amb altres llibreries, entitats i organitzacions del barri de Sants (i d’altres llocs!). Volem oferir activitats relacionades amb el món del llibre, la literatura, etc.

Foto: La Inexplicable

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa