La publicitat ha sigut i continua sent un niu de sexisme: ha servit per deixar clar els rols de gènere i continuar-los perpetuant amb imatges. Eli Rezkallah és un fotògraf i dissenyador que ha decidit combatre-ho refent anuncis dels anys cinquanta. És així com, per si encara ens quedava algun dubte, només substituint la dona per l’home evidencia que això no va a bon port.

1. Vols dir que un home pot obrir-ho?



2. Surt de la cuina abans!




3. Estem donant empenta als leotards.
Si estàs agafant fred, ara és el moment d’utilitzar les mitges.



4. Si la teva dona mai descobreix que no estàs provant a la botiga cafè bo… Si descobreix que estàs intentant aconseguir cafè del dolent, serà culpa teva! Avui en dia hi ha una manera certa i segura de provar cafè abans de comprar-lo.



5. Ensenya-li que és un món de dones.



6. El Nadal serà més feliç amb una Hoover.
Ell es preocupa per casa seva, ja ho saps, així que si tu et preocupes per ell, no seria una bona idea regalar-hi una aspiradora Hoover per Nadal?



7. Almenys va mantenir el cap fred.
Una mostra d’afecte és perfecta, però prou és prou. Ell no podia treure les seves mans de sobre d’ella. Sempre estava amb les abraçades, amb els pessics a les galtes, amb les pessigolles… Ho va començar a fer quan ella va començar a dur pantalons, fets a mida per Thomson. Però ella va mantenir el cap fred, així que ara tot està sota control. Per què no proves un parell de pantalons… i et prepares per cavar.



8. Homes, no marxeu de la cuina!
Tots sabem que el lloc dels homes és la cuina, cuinant menjar deliciós per a la dona. Però si encara gaudeixes de la vida de solter i no tens ningú esperant-te, pots venir-nos a visitar al Hardee’s per menjar alguna cosa preparada amb pressa.


9. No et preocupis, estimat, no has cremat la cervesa.


Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a gener 19, 2018 | 15:38
    Anònim gener 19, 2018 | 15:38
    Estaria be fer el mateix treball amb anuncis d'avui en dia. No dubto que trobariem sexisme, no se si d'una manera mes encoberta o potser igual d'obertament....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa