Miguel Brieva


Oso Leone, Marina Galardo, All La Glory, Joe Crepúscuo, Flamaradas, Holögrama i Reverberation Radio es trobaran dalt l’escenari el dia 10 de febrer. El Festival Emergència! celebra el seu desè i últim aniversari amb les bandes més significatives que s’han pogut veure al llarg de la dècada al CCCB.

El concert vol commemorar aquest festival que ha sigut una cita indispensable de la temporada musical a Barcelona, i, al mateix temps, un cicle de creació i de debat sobre les músiques contemporànies populars. Mostrant un fragment del panorama musical actual underground, s’ha consolidat com a punt de partida de propostes arriscades, íntimes i delicades. 

Els concerts començaran el dia 10 de febrer a dos quarts de set de la tarda i s’allargaran fins a les tres de la matinada al hall del CCCB, l’entrada costa set euros, cinc per les persones menors de 25 anys i gratuït per als amics del CCCB, menors de 13 anys i persones a l’atur. Escoltem com sonen els grups que hi actuaran. 


Els dos músics de Mallorca situats a Barcelona aposten pel folk i el pop i pels aires mediterranis. La seva música sembla la banda sonora de l’illa quan arriba la primavera a poc a poc.



Marina Gallardo barreja pop i folk-rock amb temes breus i intensos. Amb la guitarra elèctrica, l’artista arriba amb moments de suavitat acústica o temes que estripen.



Música indie que ve de Sevilla. All La Glory barregen melancolia i voluntat confessional, aprofiten la música per transmetre tot allò que puguin. I si pot ser bàlsam, millor. 



Joe Crepúsculo, amb una veu desganada i descuidada, articula tot de lletres brillants que han fet d’ell un dels músics amb més projecció de l’actualitat. 



Daniel Magallón intenta donar forma a la barreja d’influències des del folklore fins a la psicodèlia a través de Flamaradas. 



Holögrama és un projecte musical que treballa amb el pop però que incorpora altres estils com l’electrònica o la psicodèlia.



I, finalment, Reverberation Radio acabaran la nit punxant i barrejant temes oblidats de moltes gèneres, èpoques i expressions diferents.



 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa