Propostes

Decidir el futur

La Universitat de Barcelona organitza unes jornades de portes obertes a totes les seves facultats

| 22/03/2018 a les 08:28h
Arxivat a: Sala d'estar, educació, Universitat de Barcelona, propostes
Imatge il·lustrativa
Arriba la primavera i a molts estudiants els toca pensar en el futur. Decidir on i com l'encarrilaran. Però sovint planejar el demà és massa abstracte. Per tenir una idea concreta de com és allò que els agradaria estudiar i, sobretot, per fer-se una idea del dia a dia, del clima, de les oportunitats, la Universitat de Barcelona, del 6 al 26 d'abril, ha organitzat unes jornades de portes obertes. Perquè una cosa és veure el web o escoltar l'experiència de coneguts que hi han estudiat, i una altra és entrar a les aules, als laboratoris, a la biblioteca i, a més a més, com que les visites són en horari lectiu, respirar el clima d'un dia normal: amb els estudiants, amb el professorat i amb tot l'engranatge en moviment. 

Així doncs, seran rebuts pel degà o la degana, que els presentarà els graus que s'imparteixen a la facultat i els farà una visita guiada. Però a més a més, els estudiants de la universitat també col·laboraran en aquestes jornades obertes, de manera que els punts de vista s'enriquiran. És així com els alumnes que ara estan cursant batxillerat o cicles formatius tindran l'oportunitat de saber amb detall les sortides professionals, de conèixer pam a pam els diversos centres de la UB i de resoldre tots aquells dubtes per definir amb més precisió el seu demà. 

Fem un repàs pels dies en què podrem visitar cada facultat (per reservar-ho cal omplir la sol·licitud clicant-ne l'enllaç).Divendres 6 d'abril

Facultat de Biologia: Biologia, Bioquímica, Biotecnologia, Ciències Ambientals, Ciències Biomèdiques.


Dilluns 9 d'abril: 

Facultat de Filologia: Comunicació i Indústries Culturals, Estudis Anglesos, Estudis Àrabs i Hebreus, Estudis Francesos, Estudis Literaris, Filologia Catalana, Filologia Clàssica, Filologia Hispànica, Lingüística, Llengües i Literatures Modernes, Llengües Romàniques i les seves Literatures.


Dilluns 9, dimecres 11, dijous 12 i divendres 13 d'abril: 

Facultat de Medicina i Ciències de la Salut: Ciències Biomèdiques, Enginyeria Biomèdica, Infermeria, Medicina, Odontologia, Podologia, Tècniques de Radiologia i Radioteràpia.


Dimarts 10 d'abril: 

Facultat de Dret: Ciències Polítiques i de l'Administració, Criminologia, Criminologia-Dret (doble grau), Dret, Dret-Relacions Laborals (doble grau), Dret-ADE (doble grau), Dret-Ciències Polítiques (doble grau), Gestió i Administració Pública, Dret-GAP (doble grau), Relacions Laborals, Seguretat.

Facultat d'Economia i Empresa: Administració i Direcció d'Empreses, ADE-Dret (doble grau), ADE-Matemàtiques (doble grau), Economia, Economia-Estadística (doble grau), Empresa Internacional (International Busness), Estadística, Sociologia.

Facultat de Geografia i Història: Antropologia Social i Cultural, Arqueologia, Història, Història de l'Art, Geografia.


Dimecres 11 d'abril: 

Facultat de Belles Arts: Belles Arts, Conservació-Restauració de Bens Culturals, Disseny.

Facultat de Filosofia: Filosofia.

Facultat de Ciències de la Terra: Ciències del Mar, Enginyeria Geològica i Ambiental, Geologia.

Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació/ Campus de l'alimentació de Torribera: Ciència i Tecnologia dels Aliments, Nutrició Humana i Dietètica, Ciències Culinàries i Gastronòmiques.

Facultat de Física: Enginyeria Electrònica de Telecomunicació, Física, Física-Matemàtiques (doble grau).


Dimecres 11 i dijous 12 d'abril: 

Facultat d'Educació: Educació Social, Mestre d'Educació Infantil, Mestre d'Educació Primària, Mestre d'Educació Infantil i Mestre d'Educació Primària (doble grau), Pedagogia, Treball Social.

Facultat de Psicologia (inscripció tancada): Psicologia.


Dimecres 18 d'abril: 

Facultat de Biblioteconomia i Documentació: Comunicació Audiovisual, Informació i Documentació, Informació i Documentació - Comunicació Audiovisual (doble titulació)

Facultat de Matemàtiques i Informàtica: Enginyeria Informàtica, Matemàtiques, Matemàtiques-ADE (doble grau), Matemàtiques-Enginyeria Informàtica (doble grau), Matemàtiques-Física (doble grau).

Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació/ Campus Diagonal (inscripció tancada): Farmàcia, Farmàcia-Nutrició Humana i Dietètica (doble grau).


Dijous 26 d'abril: 

Facultat de Química: Enginyeria de Materials, Enginyeria Química, Química.
 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El Barcelona Districte Cultural porta 44 espectacles a 29 equipaments de la ciutat
Imatge il·lustrativa
El CaixaForum programa un concert del duet integrat per Diego Galaz i Jorge Arribas
Imatge il·lustrativa
La Filmoteca de Catalunya dedica un cicle i una exposició a l'actriu
Imatge il·lustrativa
El CosmoCaixa mostra com la impressió 3D transforma el dia a dia
Imatge il·lustrativa
Un vídeo mostra de quina manera el racisme entra dins dels nostres ulls
Imatge il·lustrativa
Estrella Damm presenta una campanya per donar suport al món de la gastronomia
Imatge il·lustrativa
14 reflexions de l'actriu, que deia que «tenir fills tampoc no és la garantia de la felicitat»
Imatge il·lustrativa
14 propostes per gaudir la programació de la Quinzena Metropolitana