Arriba la primavera i a molts estudiants els toca pensar en el futur. Decidir on i com l’encarrilaran. Però sovint planejar el demà és massa abstracte. Per tenir una idea concreta de com és allò que els agradaria estudiar i, sobretot, per fer-se una idea del dia a dia, del clima, de les oportunitats, la Universitat de Barcelona, del 6 al 26 d’abril, ha organitzat unes jornades de portes obertes. Perquè una cosa és veure el web o escoltar l’experiència de coneguts que hi han estudiat, i una altra és entrar a les aules, als laboratoris, a la biblioteca i, a més a més, com que les visites són en horari lectiu, respirar el clima d’un dia normal: amb els estudiants, amb el professorat i amb tot l’engranatge en moviment.

Així doncs, seran rebuts pel degà o la degana, que els presentarà els graus que s’imparteixen a la facultat i els farà una visita guiada. Però a més a més, els estudiants de la universitat també col·laboraran en aquestes jornades obertes, de manera que els punts de vista s’enriquiran. És així com els alumnes que ara estan cursant batxillerat o cicles formatius tindran l’oportunitat de saber amb detall les sortides professionals, de conèixer pam a pam els diversos centres de la UB i de resoldre tots aquells dubtes per definir amb més precisió el seu demà.

Fem un repàs pels dies en què podrem visitar cada facultat (per reservar-ho cal omplir la sol·licitud clicant-ne l’enllaç).



Divendres 6 d’abril

Facultat de Biologia: Biologia, Bioquímica, Biotecnologia, Ciències Ambientals, Ciències Biomèdiques.


Dilluns 9 d’abril:

Facultat de Filologia: Comunicació i Indústries Culturals, Estudis Anglesos, Estudis Àrabs i Hebreus, Estudis Francesos, Estudis Literaris, Filologia Catalana, Filologia Clàssica, Filologia Hispànica, Lingüística, Llengües i Literatures Modernes, Llengües Romàniques i les seves Literatures.


Dilluns 9, dimecres 11, dijous 12 i divendres 13 d’abril:

Facultat de Medicina i Ciències de la Salut: Ciències Biomèdiques, Enginyeria Biomèdica, Infermeria, Medicina, Odontologia, Podologia, Tècniques de Radiologia i Radioteràpia.


Dimarts 10 d’abril:

Facultat de Dret: Ciències Polítiques i de l’Administració, Criminologia, Criminologia-Dret (doble grau), Dret, Dret-Relacions Laborals (doble grau), Dret-ADE (doble grau), Dret-Ciències Polítiques (doble grau), Gestió i Administració Pública, Dret-GAP (doble grau), Relacions Laborals, Seguretat.

Facultat d’Economia i Empresa: Administració i Direcció d’Empreses, ADE-Dret (doble grau), ADE-Matemàtiques (doble grau), Economia, Economia-Estadística (doble grau), Empresa Internacional (International Busness), Estadística, Sociologia.

Facultat de Geografia i Història: Antropologia Social i Cultural, Arqueologia, Història, Història de l’Art, Geografia.


Dimecres 11 d’abril:

Facultat de Belles Arts: Belles Arts, Conservació-Restauració de Bens Culturals, Disseny.

Facultat de Filosofia: Filosofia.

Facultat de Ciències de la Terra: Ciències del Mar, Enginyeria Geològica i Ambiental, Geologia.

Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació/ Campus de l’alimentació de Torribera: Ciència i Tecnologia dels Aliments, Nutrició Humana i Dietètica, Ciències Culinàries i Gastronòmiques.

Facultat de Física: Enginyeria Electrònica de Telecomunicació, Física, Física-Matemàtiques (doble grau).


Dimecres 11 i dijous 12 d’abril:

Facultat d’Educació: Educació Social, Mestre d’Educació Infantil, Mestre d’Educació Primària, Mestre d’Educació Infantil i Mestre d’Educació Primària (doble grau), Pedagogia, Treball Social.

Facultat de Psicologia (inscripció tancada): Psicologia.


Dimecres 18 d’abril:

Facultat de Biblioteconomia i Documentació: Comunicació Audiovisual, Informació i Documentació, Informació i Documentació – Comunicació Audiovisual (doble titulació)

Facultat de Matemàtiques i Informàtica: Enginyeria Informàtica, Matemàtiques, Matemàtiques-ADE (doble grau), Matemàtiques-Enginyeria Informàtica (doble grau), Matemàtiques-Física (doble grau).

Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació/ Campus Diagonal (inscripció tancada): Farmàcia, Farmàcia-Nutrició Humana i Dietètica (doble grau).


Dijous 26 d’abril:

Facultat de Química: Enginyeria de Materials, Enginyeria Química, Química.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa