Arxiu Turull S’Agaró



Catorze recomana l’exposició Temps d’il·lusió, temps de reflexió que, fins al 30 de juny, es pot visitar al jardí del Palau Robert. Està dedicada als festivals d’estiu de música clàssica, i fa un recorregut per més de 50 festivals que parlen d’una societat, d’una cultura i d’un temps difícil.

Amb el pas del temps n’hi ha que han deixat d’existir o que han acabat apostant per altres gèneres de música. Però també n’hi ha que han resistit i vençut les adversitats, o d’altres de més novells que s’han afegit a aquesta aventura. Tot aquest mapa històric de festivals ha afavorit canvis fonamentals: ha impulsat la creació i la consolidació d’escoles de música; l’estrena i la recuperació d’obres poc conegudes; la producció d’òperes; el contacte més proper amb grans intèrprets, i la participació de joves músics.

La mostra l’organitza la Generalitat i té com a comissari el crític musical Jorge de Persia, amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) del Departament de Cultura.

Què: l’exposició Temps d’il·lusió, temps de reflexió.
On: als jardins del Palau Robert.
Quan: fins al 30 de juny.

Més informació.

Festival Peralada, cartell del 1992

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa