Catorze recomana el festival de dansa Sismògraf. El paisatge d’Olot serà l’ànima, la inspiració i l’escenari de moltes de les propostes. És així com, del 19 a 22 d’abril, els carrers, els parcs, les places i el teatre de la ciutat s’ompliran de ritme.

El festival busca seguir apropant la dansa a tothom a través de 27 espectacles (dels quals cinc són coproduccions i vuit estrenes) i consolida projectes paral·lels com les Rèpliques (espectacles de dansa que tenen lloc abans o després dels dies del festival), l’Ona expansiva (propostes de dansa que es programen a altres poblacions de la Garrotxa) i l’Erupció, un focus a una temàtica concreta relacionada amb la dansa que aquest any serà el circ coreografiat.

A més a més, aquest any el Sismògraf agrupa una sèrie d’espectacles que demostren un elevat grau de compromís i posicionament polític i social per part dels artistes que, a través de la dansa, volen mostrar que no són aliens a la realitat que ens envolta: des del drama dels refugiats fins a les qüestions de gènere.

Podeu consultar tots els artistes i espectacles que s’hi han programat en aquest enllaç.

Què: festival Sismògraf.
On: Olot.
Quan: del dijous 19 al diumenge 22 d’abril.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa