Foto: Martí Albesa


Catorze recomana la segona edició del cicle els Diàlegs de Sant Jordi, que reuneix escriptors locals i internacionals i ofereix al públic l’oportunitat de poder-los veure i escoltar de prop, amb calma, lluny de les cues, les aglomeracions i l’activitat frenètica del 23 d’abril.

El cicle s’enceta el dijous 19 d’abril amb el tradicional Pregó de la Lectura de Sant Jordi al Saló de Cent, en què Almudena Grandes conversarà amb Antonio G. Iturbe. L’endemà, el divendres 20 d’abril, els diàlegs es traslladen al Disseny Hub Barcelona, on Amélie Nothomb i Sergi Pàmies parlaran sobre la singularitat a l’hora d’observar la realitat, i Carme Riera i Najat El Hachmi, sobre els conflictes dins el nucli familiar. Dos dies abans de Sant Jordi, el dissabte 21 d’abril, Philip Pullman i Albert Sánchez Piñol mantindran un diàleg sobre la fantasia com a eina per atansar-se a la realitat, i José Eduardo Agualusa i Xavier Aldekoa, un sobre l’Àfrica com a font inesgotable d’històries. Per cloure el cicle, Fernando Aramburu i Anna Guitart conversaran sobre la relació entre la biografia de cada escriptor i la seva obra. L’actor Fèlix Pons i la periodista Txell Bonet introduiran el diàleg llegint fragments de les obres dels autors entrevistats.

Què: Diàlegs de Sant Jordi.
On: Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona (19 d’abril) i l’auditori Disseny Hub Barcelona (20 i 21 d’abril).
Quan: el dijous 19 d’abril (Pregó de la Lectura de Sant Jordi), el divendres 20 d’abril (Amélie Nothomb i Sergi Pàmies; Carme Riera i Najat El Hachmi) i el dissabte 21 d’abril (Philip Pullman i Albert Sánchez Piñol; José Eduardo Agualusa i Xavier Aldekoa; Fernando Aramburu i Anna Guitart).

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa