Foto: Nikhita Singhal



Al TR3SC li toca bufar les espelmes. El dia de Sant Jordi farà dotze anys de la creació d’aquest club de cultura que ofereix als seus socis continguts i promocions de totes les manifestacions culturals i disciplines artístiques d’arreu del territori català. Durant tot aquest temps ha venut més de dos milions d’entrades i ha organitzat 4.500 activitats exclusives per als seus socis. El nombre de persones que n’ha utilitzat el carnet arriba als 75.000, i fins a 150.000 han aprofitat els seus avantatges.

Per celebrar-ho, a part d’oferir el carnet a un preu especial, s’han organitzat una sèrie d’activitats que abracen des del món del llibre i de la gastronomia fins al dels espais històrics, passant pels focus del teatre.

1. Espai TR3SC de Sant Jordi

Palau de la Virreina, dilluns, 23 d’abril, de les 10:00 a les 20:00.

El club de cultura celebra el dia del seu aniversari reunint literatura i música al bell mig de la Rambla. Al llarg de tota la jornada algunes de les figures més destacades del panorama català i espanyol, entre d’altres, Màrius Serra, Xavier Sala i Martín, Sarah Andersen o Ray Loriga, signaran els seus darrers llibres. Com a banda sonora, es podrà sentir en directe a l’Escenari Estrella Damm la música de cantants i grups com The Lazy Lies, Pinker Tones o Èric Vinaixa.



2. Èdip i un col·loqui postfunció

Teatre Romea, dijous, 26 d’abril, a les 20:30.

La tragèdia de Sòfocles pren vida al Teatre Romea amb Jorge Manrique al capdavant del repartiment. A través del mite d’Èdip aquest clàssic tracta temes universals i atemporals, com el caràcter irreversible del nostre destí, la lluita de l’ésser humà contra ell mateix i la construcció de la nostra identitat com a individus. Després d’una funció especial, podrem sentir les opinions del seu director i l’autor del text, Oriol Broggi i Jeroni Rubió.

Foto: Teatre Romea

3. Visita al Palauet Casades

Palauet Casades (Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona), dijous, 26 d’abril, a les 17:00 (primera sessió), a les 18:00 (segona sessió) i a les 18:45 (tercera sessió).

Els socis del TR3SC podran visitar el Palauet Casades, un dels tresors amagats de la ciutat comtal. Tot i que des del 1924 sigui la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, els orígens de l’edifici es remunten al 1882, any en què Pau Casades va encarregar-ne la construcció per convertir-lo en la seva residència familiar. La visita acaba amb una copa de cava a la terrassa.



4. Passeig entre vins i formatges al Palau Robert

Jardins del Palau Robert, dissabte, 12 de maig, a les 11:00 (primera sessió) i a les 13:00 (segona sessió).

El TR3SC organitza un festival enograstronòmic obert a tothom, un espai de trobada amb deu cellers i formatgers. Envoltats de la verdor del jardins del Palau Robert, els assistents podran tastar, tot passejant, fins a deu vins de la terra maridats amb deu formatges catalans. Un cop acabat el tast, podran votar la millor combinació i entrar al sorteig del lot dels productes guanyadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa