Gerard Vergés, Sílvia Soler, Montserrat Abelló, Maria-Mercè Marçal, Montserrat Roig, Isabel-Clara Simó, Imma Monsó, Maria Antònia Oliver, Quim Monzó, Carme Riera, Albert Sànchez Piñol, Empar Moliner.

Les paraules d’aquests escriptors vesteixen els cartells de la campanya A l’abril cada paraula val per mil. És així com el Consorci per a la Normalització Lingüística omple de paraules d’amor (fins al 29 d’abril) les parades dels mercats municipals de Barcelona i les Floristes de la Rambla. L’objectiu és fomentar l’ús de la llengua catalana als espais públics de la ciutat. A més, a través d’Instagram han impulsat un sorteig en què les persones que hi participin es faran una foto al costat dels cartells, acompanyada d’una declaració d’amor a la parella, als amics, a la cultura, a la llengua.


1.



2.



3.



4.



5.



6.



7.



8.



9.



10.



11.



12.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a abril 23, 2018 | 20:19
    Anònim abril 23, 2018 | 20:19
    "Et prego que en aquell redós on l'aigua espià el nostre amor, llencin les meves despulles al fondal d'immensitat il·limitada. T'enyor, enyor la mar, la nostra. I te la deix, amor, com a penyora." Carme Riera (1976)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa